Busbars

Als u grotere stromen energie wilt distribueren zijn spanningsrails (busbars) vaak een flexibel en duurzaam alternatief voor kabeldraagsystemen. Onze railkokers zijn onder andere uitermate geschikt voor verlichtings- en PV-installaties, machineparken en datacentra. Zo zit er altijd wel een product voor u bij!  

Onze busbars zijn leverbaar in verschillende varianten. Naast het afnemen van de busbars hebben we jarenlange ervaring met de complete installatie van de systemen. Dan hoeft u maar één keer te schakelen! 

 

ons aanbod

Ons assortiment: DTM busbars 

Al onze spanningsrails zijn van het merk DTM Busbar, een alternatief merk dat u vele voordelen biedt: 

  • Doordat we onze busbars uit Turkije importeren, kunnen we u altijd voorzien van een scherpe prijs. 
  • Een hoge kwaliteit. Dat blijkt onder andere uit het feit dat al onze railkokersystemen aan de IEC/EN 61439-1/9 certificering voldoen. 
  • Een hoge beschermingsklasse (IP55). U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer de railkokersystemen in aanraking komen met stof of wanneer er water op wordt gesproeid.  
Ruime keuze

Keuzemogelijkheden binnen onze busbars 

U vindt in ons assortiment zowel low, medium en high power spanningsrails: ze zijn verkrijgbaar van 25 tot en met zelfs 6300 ampère. De aftakkasten of tap-off boxen kunnen worden uitgevoerd van 25 tot en met 1000 ampère.  

Daarnaast leveren we onze busbars zowel in koper als in aluminium. Met dat laatste kunt u flink op uw kosten besparen.  

Komt u er niet helemaal uit welke busbar het meest geschikt is voor uw project? Geen probleem. Onze engineers adviseren u graag op basis van uw wensen.  

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op

VOor PV-installaties

Perfecte oplossing voor PV-installatie  

Ondanks dat onze spanningsrails allemaal bestemd zijn voor in de gebouwde omgeving, bieden ze u zeker voordelen bij zonne-energieinstallaties. U kunt de busbar gebruiken als stroomverdeler. Dat scheelt u een hoofdverdeelkast en u kunt het railkokersysteem eventueel meteen op de trafo aansluiten.  

Meer weten over hoe u onze busbars kunt inzetten bij uw PV-installaties? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!  

Kostenbesparing

Van engineering tot levering 

Bespaar op uw kosten en installatietijd door ons de busbars niet alleen te laten leveren, maar ook te laten assembleren en/of monteren. Nog een plus is dat wij een groot aanbod hebben aan verscheidende producten, zoals kabeldraagsystemen en schakelkasten. Hierdoor leveren en monteren wij vaak meerdere producten in één project. Een win-win voor u!  

En natuurlijk staan we ook voor u klaar als u bijvoorbeeld wilt weten welke en hoeveel busbars u nodig heeft en bij al uw andere railkokervraagstukken.  

Vraag nu een offerte aan voor uw project

voor al uw vragen

Waar kunnen we u mee helpen?

Vanuit de groothandel plus gedachte zijn dienstverlening, service en advies onze belangrijkste pijlers. ETEPRO levert niet alleen elektrotechnische materialen, maar verzorgt ook de engineering, assemblage en montage van onze producten. 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Persoonlijk contact

Algemeen

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Persoonlijk