zonnepaneel installatie gerealiseerd door etepro

Draadgoten voor PV installaties

Bent u op zoek naar draadgoten? Bij Etepro vindt u een ruim aanbod aan draadgoten, zowel RVS-draadgoten als stalen draadgoten. Naast het leveren van draadgoten, kunnen we deze ook voor u monteren. We vertellen u graag meer over de voordelen van onze draadgoten en wat we voor u kunnen betekenen. 

Draadgoten voor verschillende omgevingen

Omdat wij zowel stalen of RVS-draadgoten aanbieden, kunt u onze draadgoten in uiteenlopende situaties inzetten. Denk aan RVS-draadgoten voor industriële omgevingen, zoals de voedselindustrie of tunnels. Of stalen draadgoten voor in kantoren of scholen. 

Bekijk onze voorraad draadgoten
De CUBE daksteun is gemonteerd in een handomdraai
Het poppetje van Ultra Galva

Voordelen draadgoten Etepro

  • U vindt zowel stalen en RVS-draadgoten voor binnen (sendzimir verzinkt en hebben corrosieklasse 3) als buiten.
  • Voor draadgoten buiten heeft u de keuze tussen thermisch verzinkt (corrosieklasse 5) en ultra galva verzinkt (corrossieklasse 8). Zo bent u verzekerd van een goede bescherming!
  • Voor industrie- en offshoretoepassingen vindt u ook gecoate en roestvast stalen (RVS) draadgoten.
  • Onze draadgoten zijn van het merk Trayco. Deze systemen kunnen tot 30% zwaarder belast worden dan andere draadgoten!
  • In ons assortiment vindt u verder een divers aanbod aan montageonderdelen voor draadgoten. Denk aan bevestigingsklemmen, wand- en ophangbeugels, koppelklemmen – en platen en fixatieclips. 

Fire bridge

 Zet u stalen of RVS-draadgoten in voor kabels op het dak van een gebouw, bijvoorbeeld bij een PV-installatie? Bescherm dan uw kabels in de draadgoten extra goed met onze firebridge. Deze brandwerende kabelbrug is uitermate geschikt om uw kabels over een brandscheidende wand heen te voeren. Op deze manier kunnen uw kabels brandveilig van het ene compartiment naar het andere worden geïnstalleerd. Installatie is eenvoudig doordat u de kabels, eventueel inclusief de draadgoten, inwikkelt met de zogenoemde firewrap.

Van advies tot montage

Als u niet zeker weet of u stalen of RVS-draadgoten nodig heeft of hoeveel draadgoten voor uw project geschikt zijn, dan voorzien we u graag van advies. We kunnen onder andere het volgende voor u betekenen:

  • Het maken van tekeningen of plattegronden voor uw draadgoten. Heeft u zelf al een tekening of plattegrond? Dan kunnen wij daar de hoeveelheid draadgoten uittrekken.
  • Het monteren van de draadgoten. Daarbij kunnen we ook andere kabeldraagsystemen of elektrotechnische producten als schakelkasten voor u installeren. 

Waarbij kunnen we u helpen? Neem contact op en we helpen u graag verder. 

neem contact op met etepro

voor al uw vragen

Waar kunnen we u mee helpen?

Vanuit de groothandel plus gedachte zijn dienstverlening, service en advies onze belangrijkste pijlers. ETEPRO levert niet alleen elektrotechnische materialen, maar verzorgt ook de engineering, assemblage en montage van onze producten. 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

ALGEMEEN

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

PERSOONLIJK
FERRY VAN HERWIJNEN