DTM BUSBAR

Als u grotere stromen energie wilt distribueren zijn railkoker (busbar) vaak een flexibel en duurzaam alternatief voor kabeldraagsystemen. Onze railkokers zijn onder andere uitermate geschikt voor verlichtings- en PV-installaties, machineparken en datacentra. Zo zit er altijd wel een product voor u bij!  

Onze busbar is leverbaar in verschillende varianten. Naast het afnemen van de busbars hebben we jarenlange ervaring met de complete installatie van de systemen. Dan hoeft u maar één keer te schakelen! 

bekijk een busbar project: taq gebouw
BEKIJK HIER HET DATABLAD
ons aanbod

Ons assortiment

Bij Etepro bieden we twee soorten railkokers aan: 

  • Doordat we onze DTM busbars uit Turkije importeren, kunnen we u altijd voorzien van een scherpe prijs. 
  • Een hoge kwaliteit. Dat blijkt onder andere uit het feit dat al onze busbarsystemen aan de IEC/EN 61439-1/9 certificering voldoen. 
  • BKS busbars zijn ideaal voor situaties waar waterdichtheid en explosieveiligheid van belang zijn, zoals in de waterstofproductie en andere gevaarlijke omgevingen.
  • Uitstekende afdichtingstechnologie: BKS maakt gebruik van geavanceerde afdichtingstechnologieën, zoals het afgieten met hars, om waterdichtheid en veiligheid te waarborgen.

De voordelen van zowel DTM als BKS busbars kunnen sterk variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften en toepassingen van de klant. Het is belangrijk om de juiste busbar te kiezen op basis van de vereisten van het project

ons aanbod

Dali Sturing in Verlichting direct uit de dtm railkoker

Met onze hoogwaardige busbar van DTM kunt u moeiteloos elektrische stroom distribueren naar verschillende punten in uw ruimte. De railkoker maakt gebruik van een veilig en betrouwbaar geleidingssysteem, waardoor er minimale spanningsverliezen optreden en de energie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd. Dit zorgt voor een gelijkmatige stroomtoevoer naar uw verlichtingsarmaturen en LED-lijnen, wat resulteert in heldere en consistente verlichting in uw ruimte. Onze dali sturing is de perfecte aanvulling op de busbar en aftakkasten. Met een dali sturingssysteem kunt u uw verlichting en LED-lijnen op intelligente wijze regelen en aanpassen. Met functies zoals dimmen, kleurbeheer en tijdschema's kunt u de juiste sfeer creëren en energie besparen wanneer dat nodig is. Met de dali sturing heeft u volledige controle over uw verlichtingssysteem, waardoor u een gepersonaliseerde en energiezuinige verlichtingsoplossing kunt realiseren.

Ruime keuze

Keuzemogelijkheden binnen onze DTM busbar

U vindt in ons assortiment zowel low, medium en high power busbars: ze zijn verkrijgbaar van 25 tot en met zelfs 6300 ampère. De aftakkasten of tap-off boxen kunnen worden uitgevoerd van 25 tot en met 1000 ampère.  

Daarnaast leveren we onze busbars zowel in koper als in aluminium. Met dat laatste kunt u flink op uw kosten besparen.  

Komt u er niet helemaal uit welke busbar het meest geschikt is voor uw project? Geen probleem. Onze engineers adviseren u graag op basis van uw wensen. 

advies van een engineer over busbarsystemen

in combinatie met laadpalen

busbar in een ev installatie

De busbarsystemen kunnen ideaal worden gebruikt om af te takken voor laadpalen. Per aftakking kan een laadelement gemonteerd worden, wat zorgt voor een overzichtelijke installatie. De combinatie van busbar en laadpalen is erg goed op elkaar afgestemd. De busbar kan worden aangesloten op het net of eventueel met de zonnepanelen die op het dak liggen. Hierdoor is het mogelijk via de zonnepanelen de laadpalen van stroom te voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact op met onze specialist

railkokersysteem hangend in een bedrijfspand

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met specialist

VOor PV-installaties

Perfecte oplossing voor PV-installatie  

Ondanks dat onze busbarsystemen allemaal bestemd zijn voor in de gebouwde omgeving, bieden ze u zeker voordelen bij zonne-energieinstallaties. U kunt de busbar gebruiken als stroomverdeler. Dat scheelt u een hoofdverdeelkast en u kunt het railkokersysteem eventueel meteen op de trafo aansluiten.  

Meer weten over hoe u onze busbars kunt inzetten bij uw PV-installaties? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!  

Kostenbesparing

Van engineering tot levering 

Bespaar op uw kosten en installatietijd door onze busbar niet alleen te laten leveren, maar ook te laten assembleren en/of monteren. Nog een plus is dat wij een groot aanbod hebben aan verscheidende producten, zoals kabeldraagsystemen en schakelkasten. Hierdoor leveren en monteren wij vaak meerdere producten in één project. Een win-win voor u!  

En natuurlijk staan we ook voor u klaar als u bijvoorbeeld wilt weten welke en hoeveel busbar u nodig heeft en bij al uw andere railkokervraagstukken.  

bekijk de mogelijkheden met onze specialist

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Quint Slingerland