Sparren over de engineering van een project

ENGINEERING

Etepro de groothandel met in house engineering

Een uitzonderlijk grote meerwaarde van Etepro is dat we een eigen engineersafdeling hebben. Dat betekent dat we ook voor u klaarstaan wanneer u niet alleen het product zelf, maar ook advies wilt over onze kabeldraagsystemen, railkokersystemen, schakelkasten, stringboxen, laadpalen en technische verlichting. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste producten koopt en wat u precies nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Een goed advies voor een product zorgt niet alleen voor gemak en tijdsbesparing bij de installatie, maar is onderaan de streep ook financieel aantrekkelijker.  

Onze dienstverlening

Op elke engineering vraag een antwoord

U kunt bij onze engineers terecht voor uiteenlopende vragen. Bijvoorbeeld voor tekeningen en plattegronden voor kabeldraag- of railkokersystemen. Ook is het mogelijk om uw eigen gemaakte tekeningen en plattegronden bij ons aanleveren, zodat wij kunnen kijken welke producten uit ons assortiment u nodig hebt en hoeveel.  
Wilt u bijvoorbeeld weten of uw ontwerp van een busbar met het juiste ampère voor het juiste vermogen berekend is? Of dat er aftakkasten met de gewenste veiligheden of dit klapscheiders of zekeringen automaten nodig zijn? Onze specialisten hebben voor u het antwoord. 
Wij helpen u met de berekeningen van het beschikbaar vermogen van een energie aansluiting. Maar ook hoe u de stroom verdeelt door het hele pand. Als bijvoorbeeld blijkt dat er een verzwaring van de aansluiting nodig is, denken we met u mee over een oplossing op maat. 

de mogelijkheden bespreken met een specialist

Trayco monteert de kabeldraagsystemen
Uittekenen van een project met kabeldraagsystemen.

Energiemanagement voor elke elektrotechnische installatie

Energiemanagement is de afdeling van waaruit onze mensen kunnen adviseren welke meting kan worden verricht voor elke elektrotechnische installatie. Door op gewenste plaatsen in de elektrotechnisch installaties kwh meters te plaatsen, kunnen we over inzicht krijgen van het verbruik van installatie delen. Dit ontsluiten wij via een dashboard en middels een app, waar u gemakkelijk kunt monitoren hoeveel het verbruikte of opgewekte vermogen is.

 

ONS KANTOOR

Smappee energiemanagementsysteem

Wanneer u grip wilt hebben op sluimerverbruik van apparaten, is Smappee dé oplossing. Het is een alles-in-één energiemanagementsysteem. Daarmee ziet u via een cloudgebaseerde toepassingsinterface gedetailleerde realtime en historische energiegegevens van uw EV en andere apparaten in huis/gebouwen. Zo ziet u meteen wat de energievreters zijn! Onze engineers adviseren u graag verder hierover.

lees meer over de laadoplossingen

Smappee witte wandlader en laadpaal

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met specialist

Waarom Etepro?

Meer dan engineeren van onze producten 

Naast het engineeren van onze producten helpen we u ook graag bij het monteren en assembleren van onze producten. Dat betekent dat wij projectmatige installaties compleet voor u kunnen uitvoeren. Dat scheelt u nog meer tijd!  

Hulp nodig bij uw elektrotechnische project? Wij denken graag met u mee! Carlos Bascuas Castro wilt u graag te woord staan om te kijken naar de mogelijkheden.

Partnership tussen etepro en trayco
ONZE AANPAK

Onze unieke werkwijze

Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie
Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Carlos Bascuas Castro