FireSwitch

De Fire Switch is de perfecte oplossing voor uw zonnepanelen installatie. Met de Fire Switch bent u verzekerd van maximale veiligheid en betrouwbaarheid. Deze innovatieve technologie voorkomt brandgevaar bij uw installatie door in de DC zijde de stroomtoevoer te onderbreken.

De Fire Switch is eenvoudig te installeren en is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande systemen.

ONTWERP

Ontwerp

Het is speciaal ontworpen voor gebruik in zonnepanelen installaties en is getest onder extreme omstandigheden. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw installatie. De fire switch wordt ook wel brandweerschakelaar genoemd. Dit heet zo omdat de als de brandweer bij een gebouw aan komt bij brand de elektrische installatie moet afschakelen. Dit gebeurt meestal vlakbij of in de stroomverdeler. Omdat onze fire switch kan worden gekoppeld met de AC zijde wordt deze automatisch afgeschakeld met de elektrisch installatie. En wordt deze ook weer automatisch aangeschakeld als de AC zijde weer wordt ingeschakeld. De fire switch is geschikt om gekoppeld te worden aan de BMC (brandmeldcentrale). De brandweerschakelkaar is voor alle pv-installatie toepasbaar. En de deze kan ook uitgevoerd worden met overspanningsbeveiligingen (SPD) surge protetion device.

KLANTSPECIFIEK

KLANTSPECIFIEK

Etepro kan de fire switch met klant specifieke wensen en uitbreiden met een aparte sleutelschakelaar. Als de switch aangesloten wordt op een BMC dan wordt de status gemeld door een potentiaal vrij contact. Verder is deze modulair uitbreid baar van 2 tot en met 16 strings te beveiligen.

advies van een specialist voor al uw vragen

FINANCIEEL

FINANCIEEL

Dit betekent dat u uw investering in uw zonnepaneleninstallatie beschermt en dat u langer profiteert van uw investering. De Fire Switch biedt ook voordelen op financieel gebied. Door de automatische onderbreking bij de afschakeling van de AC zijde van de stroomtoevoer in geval van brand, voorkomt u dat er schade ontstaat aan uw installatie en voorkomt u onnodige reparatiekosten. Dit betekent dat u uw investering in uw zonnepaneleninstallatie beschermt en dat u langer profiteert van uw investering.

Verzekerd van kwaliteit

Kenmerken van onze FIRESWITCH

Met onze FireSwitch bent u verzekerd van goede kwaliteit. De FireSwitch uit ons assortiment heeft onder andere de volgende voordelen:

  • Veilige uitschakeling van de PV-generator, ook in geval van nood.
  • Complete set; modulair uitbreidbaar en eenvoudig te installeren.
  • AC-gekoppeld, kan daarom op elk moment via het lichtnet worden geactiveerd.
  • Schakelt automatisch weer in na stroomuitval. 
  • Boogvrij schakelen door moderne schakeltechniek. 
  • Schakelkast kan worden in- en uitgeschakeld door middel van een externe sleutelschakelaar. 
  • Status via potentiaalvrij contact kan worden doorgegeven aan een centrale brandmeldinstallatie.
TOT SLOT

TOT SLOT

Kortom, de Fire Switch is de perfecte oplossing voor uw zonnepaneleninstallatie. Het biedt maximale veiligheid en betrouwbaarheid, is eenvoudig te installeren en biedt financiële voordelen. Investeer vandaag nog in de Fire Switch en bescherm uw investering in uw zonnepaneleninstallatie.

onze webshop

Losse producten bijbestellen

Daarnaast kun u na advies en/of assemblage ook losse producten uit onze webshop bijbestellen, bijvoorbeeld:

Hoe kunnen we u helpen bij de installatie van PV-boxen? Neem contact met ons op! 

Etepro levert de FireWrap los, maar ook in de vorm van een Fire Bridge. Deze brug zit over de brandschellende wand.
Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Carlos Bascuas Castro