bks IP68 Busbar

De busbar van BKS biedt een betrouwbare oplossing voor de energiedistributie waar waterdichtheid en explosieveiligheid van het grootste belang zijn. Met hun waterdichtheid, naleving van ATEX-voorschriften en sterke afdichtingstechniek, stellen deze busbars klanten in staat om met vertrouwen elektrische verbindingen te maken in zelfs de meest veeleisende omgevingen. Kies voor BKS IP68 busbars als u op zoek bent naar hoogwaardige, veilige, en duurzame oplossingen voor uw projecten.
voordelen

voordelen van de ip68 busbar

Voordelen van de IP68 busbar van BKS:

  1. Waterdicht: De IP68-certificering geeft aan dat deze busbars extreem waterdicht zijn, waardoor ze geschikt zijn voor toepassingen waar blootstelling aan vocht en vloeistoffen een zorg is.
  2. Explosieveiligheid: BKS IP68 busbars voldoen aan strenge ATEX-normen, wat essentieel is voor gebruik in potentieel gevaarlijke omgevingen, zoals de waterstofproductie.
  3. Betrouwbare Afdichtingstechniek: De busbars van BKS maken gebruik van geavanceerde harsafgieting, om een betrouwbare en duurzame afdichting te bieden.
  4. Veelzijdigheid: Deze IP68 busbars zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen waar waterdichtheid en explosieveiligheid vereist zijn.
  5. Hoogwaardige Materialen: BKS gebruikt hoogwaardige materialen en fabricagemethoden om duurzame en robuuste busbars te produceren.
  6. Zwitsers fabricaat
Ruime keuze

Keuzemogelijkheden binnen onze bks ip68 busbar

Onderhoudsvrij, volledig afgevuld met epoxyhars (Cast Resin)

  • 400A - 6150A 1000V

Normering IEC 614439-6
EN62271 / 60529
Bescherming IP68
Onze engineers adviseren u graag op basis van uw wensen. 

advies van een engineer over busbarsystemen

in combinatie met laadpalen

bks ip68 busbar in een ev installatie

In ons assortiment hebben wij oa ook IP68 busbars ook wel railkoker genoemd. Deze IP68 busbars verschillen aanzienlijk van onze IP55 busbars van DTM. Wat hen onderscheidt, is het gebruik van hars als afdichting, wat resulteert in een waterdichte IP68-certificering en explosieveiligheid, ook wel ATEX.  De IP68 busbars zijn speciaal ontworpen met het oog op waterdichtheid en explosieveiligheid. Ze worden vervaardigd met behulp van speciale afgiettechnieken, waarbij elke koppeling wordt voorzien van een afdichtende harslaag. Dit proces garandeert dat de busbars voldoen aan de IP68-certificering, wat essentieel is voor omgevingen waar waterdichtheid en veiligheid van het hoogste belang zijn. De IP68 busbar is de ideale oplossing voor installaties in de buitenlucht. Daarnaast zijn we nu in staat om DC busbars te vervaardigen, wat vooral interessant is in de context van waterstofproductie, die vaak plaatsvindt in containers. In deze omgeving is naleving van de ATEX-voorschriften voor explosieveiligheid van cruciaal belang. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact op met onze specialist

railkokersysteem hangend in een bedrijfspand

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met specialist

Kostenbesparing

Van engineering tot levering 

Bespaar op uw kosten en installatietijd door onze busbar niet alleen te laten leveren, maar ook te laten assembleren en/of monteren. Nog een plus is dat wij een groot aanbod hebben aan verscheidende producten, zoals kabeldraagsystemen en schakelkasten. Hierdoor leveren en monteren wij vaak meerdere producten in één project. Een win-win voor u!  

En natuurlijk staan we ook voor u klaar als u bijvoorbeeld wilt weten welke en hoeveel busbar u nodig heeft en bij al uw andere railkokervraagstukken.  

bekijk de mogelijkheden met onze specialist

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Quint Slingerland