X splitsing in praktijk bij drie lagen dik trayco kabelgoot

Kabeldraagsystemen

Een kabeldraagsysteem moet behalve functioneel ook sterk zijn. Met een ruime keuze aan materialen denken wij per project graag met u mee voor de beste oplossing. En altijd tegen een snelle levering en eerlijke prijzen. Al onze kabeldraagsystemen zijn van het hoogwaardige merk Trayco

 

Ons aanbod

Ruim aanbod kabeldraagsystemen 

We bieden diverse systemen aan van het merk Trayco, een gevestigde waarde in de sector: kabel- en draadgoten, kabelladers en vloerdozen. Maar ook een veelvoud aan montagesystemen, zoals C-beugels, wandconsoles, C-profielen en plafondbeugels. En accessoires als bochten en t-stukken. Hierdoor vindt u altijd een passend product voor uw project. Bovendien geeft dit de mogelijkheid om een zo compleet mogelijk product bij u te leveren.  

U hebt verder onder de andere de keuze tussen: 

Trayco ladderbaan + Trayco Kabelgoot + Trayco draadgoot
Het poppetje van Ultra Galva
Bescherming van uw kabeldraagsysteem

De beste bescherming van uw kabeldraagsysteem 

De kabeldraagsystemen voor binnen zijn sendzimir verzinkt en hebben corrosieklasse 3. Hierdoor zijn onze kabeldraagsystemen zeer geschikt voor niet verwarmde ruimtes met lage luchtvochtigheid.  

Bij de kabeldraagsystemen voor buiten hebt u de keuze tussen thermisch verzinkt (corrosieklasse 5) en ultra galva verzinkt. Ultra galva heeft zelfs een corrosieklasse 8 en geeft de beste bescherming!  

Voor industrie- en offshoretoepassingen hebben we ook gecoate en roestvast stalen kabeldraagsystemen in ons assortiment.  

Twijfelt u welke kabeldraagsystemen u nodig hebt? Neem contact met ons en we helpen u graag verder!  

Solar Shelters in Nijmegen op een rijtje

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met expert

INSTALLATIEGEMAK

SNELLE MONTAGETIJD

Om u van gemak te voorzien, bieden we ook unieke inschuifbare kabeldraagsystemen aan. Door middel van klikbare accessoires kunt u hier vier keer sneller mee monteren dan met bouten en moeren! Het voordeel hiervan is dat u dan niet met koppelplaten hoeft te werken. Daarnaast kunnen Trayco-kabeldraagsystemen tot wel 30% zwaarder belast worden dan andere kabeldraagsystemen!

Inschuifbare trayco ladderbaan CLFI60
Etepro levert de FireWrap los, maar ook in de vorm van een Fire Bridge. Deze brug zit over de brandschellende wand.
Innovatie

Innovatie producten: Fire Bridge  

Bovendien vinden we het belangrijk om nieuwe producten te ontwikkelen. Zo hebben we met Trayco de Fire Bridge tot stand gebracht. Deze brandwerende kabelbrug kunt u over een brandscheidende wand plaatsen. Enkele kenmerken van dit innoverende product: 

  • Op elk gewenste maat leverbaar.
  • Brandveilig volgens scope 12.
  • Getest volgens ETA 16/0258 GL en goedgekeurd volgens IEC 60332-3-22 Cat A 120min.
  • Bestaand uit een fire wrap en een brug, die ook apart verkrijgbaar zijn.  
Waarom etepro?

Complete projectmatige installaties

Hebt u advies nodig over onze kabeldraagsystemen? Bijvoorbeeld hoeveel kabels u kwijt kunt aan minimale en maximale belasting. Onze engineersafdeling helpt u graag! Heeft u te weinig personeel voor uw project? We kunnen onze producten ook assembleren en monteren.

bespreek de mogelijkheden voor uw project

industriele-kabelgoten
Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Christiaan Meijer