Draadgoot voor PV installaties

Bent u op zoek naar draadgoot? Bij Etepro vindt u een ruim aanbod aan draadgoten, zowel RVS-draadgoten als stalen draadgoten. Naast het leveren van draadgoten, kunnen we deze ook voor u monteren. Daarnaast heeft Etepro specialisten in dienst die u graag helpen bij uw project. We vertellen u graag meer over de voordelen van onze producten en wat we voor u kunnen betekenen. 

bekijk een draadgoot project: sunproject r&M
rvs draadgoot voor de zonnepaneel installatie

Draadgoot voor verschillende omgevingen

Omdat wij zowel stalen of RVS-draadgoten aanbieden, kunt u onze draadgoten in uiteenlopende situaties inzetten. Denk aan RVS-draadgoten voor de zonnepaneel installatie, industriële omgeving, voedselindustrie of tunnels. Vanuit het Trayco assortiment worden de RVS draadgoten aangeboden in Ultra Galva. Deze kwaliteit is vergelijkbaar met RVS, alleen een stuk voordeliger aangeboden. Daarnaast heeft Etepro stalen draadgoten voor in kantoren of scholen.

lees meer over ONZE DRAADGOOTPAKKETTEN

De CUBE daksteun is gemonteerd in een handomdraai
montage van draadgoten

draadgoot met cube daksteun 

Met de Trayco CUBE Daksteun installeert u kabeldraagsystemen snel en veilig op platte daken. Door zijn gewicht hoeft u de daksteun niet op de ondergrond vast te maken. Deze draadgoot monteert u dus met een handomdraai, zonder toebehoren. Of u kiest voor de klikbare montageplaatje waarop twee trajecten tegelijkertijd gemonteerd kunnen worden. Hierdoor kunt u de kabels overzichtelijk scheiden. Tijdswinst gegarandeerd.

lees meer over de cube daksteun van trayco

etepro heeft een totaal aanbod voor de pv

Voordelen van ons brede assortiment

  • U vindt zowel stalen en RVS-draadgoten voor binnen (sendzimir verzinkt en hebben corrosieklasse 3) als buiten.
  • Voor draadgoten buiten heeft u de keuze tussen thermisch verzinkt (corrosieklasse 5) en ultra galva verzinkt (corrossieklasse 8). Zo bent u verzekerd van een goede bescherming!
  • Voor industrie- en offshoretoepassingen vindt u ook gecoate en RVS draadgoten.
  • Onze draadgoten zijn van het merk Trayco. Deze systemen kunnen tot 30% zwaarder belast worden dan andere draadgoten. 
  • Om uw draadgoot beter te beschermen voor buiten bieden wij ook de deksel met klikbare dekselklem aan. Voor maximaal bescherming ook mogelijk om de kabels te beschermen met mantelbuis.
  • In ons assortiment vindt u verder een divers aanbod aan montageonderdelen voor draadgoten. Denk aan bevestigingsklemmen, wand- en ophangbeugels, koppelklemmen – en platen en fixatieclips. 

BESPREEK MOGELIJKHEDEN MET EEN specialist

Etepro levert de FireWrap los, maar ook in de vorm van een Fire Bridge. Deze brug zit over de brandschellende wand.

Brandveiligheid: Fire wrap

 Zet u stalen of RVS-draadgoten in voor kabels op het dak van een gebouw, bijvoorbeeld bij een PV-installatie? Bescherm dan uw kabels extra goed met onze firewrap. Deze wrap is te wikkelen om de kabels over de draadgoten voor over een brand scheidende wand. Op deze manier kunnen uw kabels brandveilig van het ene compartiment naar het andere worden geïnstalleerd. De installatie is snel en makkelijk te realiseren. De gehele brandwerende brug is ook op aanvraag te leveren als geheel product: firebridge.

neem contact met ons op over dit product

Van advies tot montage

Als u niet zeker weet of u stalen of RVS-draadgoten nodig heeft of hoeveel draadgoten voor uw project geschikt zijn, dan voorzien we u graag van advies. We kunnen onder andere het volgende voor u betekenen:

  • Het maken van tekeningen of plattegronden voor uw draadgoten. Heeft u zelf al een tekening of plattegrond? Dan kunnen wij daar de hoeveelheid meters aan goten uittrekken.
  • Het monteren van de draadgoten. Daarbij kunnen we ook andere kabeldraagsystemen of elektrotechnische producten als schakelkasten voor u installeren. 

Waarbij kunnen we u helpen? Neem contact op en we helpen u graag verder. 

neem contact op met etepro

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Christian Meijer