Draagprofiel onder brede kabelgoten

Montagesystemen

Etepro heeft een breed assortiment aan montagesystemen zoals: strutprofielen, wandbeugels, c-beugels, bevestigingsmaterialen en nog veel meer. De montagesystemen worden voornamelijk geleverd voor de kabelgoot installaties. Etepro heeft naast dat ze alles in huis om uw kabelgoot installatie te voorzien van montagesystemen, ook een engineering afdeling en montageteam. Hierdoor stelt Etepro zich op als totaal leverancier voor uw project. De montagesystemen zijn van het merk Trayco en leverbaar uit eigen voorraad. Lees verder voor meer informatie over het montagemateriaal!

unistrut voor brede ladderbaan en kabelgoot

STRUTPROFIELEN IN ALLE VORMEN EN MATEN

Strutprofielen, ook wel unistrut, mupro of c-profiel (het heeft in dwarsdoorsnede namelijk de vorm van een C) genoemd, worden geleverd in een standaard maat van 41x41mm. Deze worden voornamelijk gebruikt om constructies te verstevigen die kabelgoten en ladderbanen ondersteunen. Het C- profiel wordt vervolgens weer bevestigd met verschillende typen accessoires. Deze bestaan onder andere uit bouten en glijmoeren, voetplaten, 45 en 90 graden hoeken, vlakke hoeken, U beugels en open hoeken. Strutprofielen worden gebruikt voor de zwaardere typen ondersteuningen. Dit is veelal het geval bij de bredere kabelgoot en ladderbanen.

wandsteunen montage utiliteit projecten

WANDBEUGELS VOOR MONTAGE VAN KABELGOTEN

Snel kabelgoten aan een wand of plafond en dak monteren levert vele voordelen op qua tijd en moeite. Daarom bieden wij niet alleen standaard wandbeugels maar ook het type c-beugels aan. Deze montagesystemen zorgen voor een strakke afwerking van de kabelgoten. Alle beugels zijn leverbaar voor buiten en binnen. Daarnaast zijn de beugels bij ons vanuit voorraad te bestellen. De wandsteunen worden voornamelijk gebruikt in de utiliteit.

overige montagesytemen

Andere leverbare beugels om kabelgoten te bevestigen 

  • Steeldeckbeugels, tuimelpluggen;
  • Vloer-/wand -en ophangbeugels;
  • Hangsteunen

    Naast de profielen en consoles is Etepro totaal aanbieder voor het realiseren van een kabeldraagsysteem als totaalproject. Bevestigingsstukken zoals de flensklem, balkklem en kikkerplaat, worden bij de projectenaanvragen meegeleverd om de profielen netjes te bevestigen aan staalconstructies. Deze accessoires bevestigingen materialen zoals het hierboven benoemde strutprofiel. Daarnaast kan Etepro desgewenst ook de benodigde bouten en moeren aan haar opdrachtgever leveren. 
het montagesysteem voor een pv installatie

STRUTPROFIELEN VOOR PV INSTALLATIES

Ook voor PV installaties worden strutprofielen gebruikt. Meestal voor ondersteuning van kabeldraagsystemen, maar ook onze PV shelter wordt hier voor een deel uit vervaardigd. 
Strutprofielen worden gemaakt uit zeer sterk materiaal, wat voornamelijk wordt geleverd in de kwaliteit Ultra Galva, dit wordt ook wel Magnelis genoemd en is een legering van (Zink, Aluminium en Magnesium). 

montagesysteem voor zware installaties: HET I-PROFIEL.

Het I-profiel heeft in dwarsdoorsnede letterlijk de vorm van een I. Het I Profiel is een sterkere profiellijn dan het traditionele strutprofiel. Het I-Profiel wordt dan ook in zwaardere constructies gebruikt omdat ze zwaarder belast kunnen worden. Ook hiervoor kan Etepro de bouten en moeren leveren om de profielen te monteren. Het I-profiel wordt onder andere verkocht om in de PV installaties omvormerrekken op te monteren. Het I-profiel zorgt ervoor dat het gewicht wordt verdeeld over de gehele lengte van het I-profiel. Neem vrijblijvend contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

lees meer over het i-profiel

ETEPRO IS MEER DAN EEN LEVERANCIER

Etepro stelt zich op als meer dan een leverancier van materialen. Bij elk vraagstuk zijn immers weer andere materialen nodig en onze specialisten denken graag met u mee om het project zo voordelig mogelijk te realiseren. Daarnaast hebben wij alle materialen in huis om het project volledig te installeren. Etepro is daarmee uw groothandel PLUS in het meedenken met de klant.

Wilt u ook ontzorgt worden door een Etepro specialist? Wij staan voor het volledig berekenen en leveren voor het materiaal voor het gehele project van de kabeldraagsystemen tot de bevestigingsmaterialen. Neem eens vrijblijvend contact met onze expert: Christiaan Meijer. Zij staan graag voor u klaar. 

Solar Shelters in Nijmegen op een rijtje

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met onze expert

Waarom etepro?

Complete projectmatige installaties

Hebt u advies nodig over onze kabeldraagsystemen? Bijvoorbeeld hoeveel kabels u kwijt kunt aan minimale en maximale belasting. Onze engineersafdeling helpt u graag! Heeft u te weinig personeel voor uw project? We kunnen onze producten ook assembleren en monteren.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Christian Meijer