Smappee laadpalen op parkeerterrein van Vos Logistics

Smappee infinity

Het Infinity alles in één energiemanagementsysteem 

Wanneer u grip wilt hebben op het (sluimer)verbruik van uw apparaten, biedt Smappee dé oplossing met de Infinity module. Het is een alles-in-één energiemanagementsysteem waarmee u via een cloudgebaseerde toepassingsinterface gedetailleerde realtime en historische energiegegevens van uw EV en andere apparaten in huis/gebouwen kunt bijhouden. Zo ziet u meteen wat de energievreters zijn!   

infinity module van smappee

Een perfecte oplossing op maat 

Voor spanningsmeting en dynamisch load-balancing tussen zonne-energie, elektrische wagens en andere toestellen via een cloud-gebaseerde interface biedt de Infinity module van Smappee een intelligente oplossing. Ook voor de vaststelling van een nieuwe submeting, stellen de Infinity-modules en de Gateway u in staat om meer gegevens te verzamelen, waardoor de kosten voor (multi)familie- en bedrijfssystemen aanzienlijk worden gereduceerd. Voeg zonne-energie, gas en water toe voor een compleet overzicht van al uw energiestromen in één oogopslag. 

smappee infinity praktijk
Smappee infinity module
smappee infinity snel te monteren

Eenvoudig te installeren

Smappee Infinity is eenvoudig te installeren en te integreren met IoT-diensten, en beschikt over dynamische load balancing, geoptimaliseerd zelfverbruik, slim opladen en real-time stuurbaarheid. Zo kunt u het net in evenwicht brengen of het verbruik aanpassen, rekening houdend met uw energiebeurs. Smappee biedt u precies de juiste oplossing, ongeacht de elektriciteitsinstallatie, uitdagingen of omstandigheden. Zo krijgt u een oplossing die perfect is afgestemd op uw behoeften. 

stel gerust uw vraag aan ONZE SPECIALIST

onze unieke werkwijze

Etepro helpt u verder 

Als elektrische groothandel plus biedt Etepro u met de Smappee serie niet alleen top kwaliteit als het aankomt op energy-management modules. Wij kunnen u ook helpen de engineering en assemblage en montage van de producten die u nodig heeft voor uw zonnestroominstallatie als de Infinity. In plaats dat overtollige energie terugkeert naar het net, zorgen energieregelaars zoals Smappee Infinity ervoor dat de geproduceerde zonne-energie naar slimme apparaten of batterijen gaat. Etepro ontzorgt u vervolgens geheel met de installatie en implementatie van dit slimme systeem.  

het monteren van een elektrische installatie
Online metering dashboard van smappee

Enkele voordelen van de Infinity:  

  • Makkelijk te integreren met IoT-diensten;  
  • Volledig overzicht van uw energiestromen, inclusief gas en water;  
  • Toekomstbestendig: op elk moment kunt u extra modules toevoegen;  
  • De capaciteit van de laadpaal past zich automatisch aan. Geen gesprongen zekeringen tijdens de laadsessie!   
  • Solaroptimalisatie. 

Benieuwd hoe de Infinity uw energieverbruik monitort en reduceert? Neem contact met ons op via onderstaand formulier 

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Carlos Bascuas Castro