Over Etepro

Wat op 1 september 2007 begon als een groothandel voor met name kabels en energieverdelers, is inmiddels veranderd naar een specialisme in de elektrotechniek. Niet alleen bieden we producten aan uit onze kernactiviteiten (PV installatie, EV installatie, Elektro installatie), maar streven we ernaar u zoveel mogelijk te ontzorgen door complete projectmatige installaties aan te bieden. Dienstverlening, service en advies zijn dan ook onze peilers. 

fullservice

Van advies tot complete installatie 

We merkten in de afgelopen decennia steeds meer dat klanten behoefte hadden aan een compleet artikel of aan extra handjes bij het monteren van onze producten. Daarom hebben we sinds 2015 een eigen engineersafdeling en werkplaats. U kunt bij ons onder andere terecht voor advies over de juiste producten, tekeningen, plattegronden uittrekken en het berekeningen van bijvoorbeeld de spanningsrail, kabelgoten en laadoplossingen projecten. Daarnaast kunnen wij onze producten ook voor u monteren. En naar wens assembleren wij ook halffabricaten.
Ondertussen weten installatiebureaus, machinebouwers en projectontwikkelaars ons al jaren te vinden. Projecten die wij uitvoeren gaan van distributiecentra tot winkels, scholen, industrieën, ziekenhuizen en PV-projecten.

de mogelijkheden bespreken met een specialist

industriele-kabelgoten
scherpe prijzen

Alternatieve merken

Passie voor de elektrotechniek is wat ons drijft, maar we vinden het net zo belangrijk om u te voorzien van professioneel advies op maat, minder installatietijd, gemak en kostenbesparing.  

Omdat wij onze producten uit het buitenland importeren, bieden wij veel alternatieve merken aan. Hierdoor kunnen we u altijd voorzien van de scherpste prijs, maar uiteraard voldoen al deze merken aan een hoge kwaliteit.  

Langetermijnrelaties

Altijd het beste resultaat 

Doordat wij meerdere disciplines onder één dak hebben, hebben we één centraal aanspreekpunt dat alles voor u regelt. Want wij houden van snel schakelen! Omdat onze vertegenwoordigers ook zelf de projecten begeleiden, wordt er altijd naar het beste resultaat gewerkt. Dit doen we met de visie om als partners met elkaar te werken voor de lange termijn.  

Met een enthousiaste groep van 15 medewerkers en een flexibele schil bieden wij met veel plezier oplossingen aan al uw elektrotechnische vraagstukken.  

De PLUS van etepro

Denken in oplossingen

Alle disciplines onder één dak

Groot assortiment elektro technische materialen

Goedkopere alternatieve merken

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Dijk