Interview

Interview met een medewerker op de Binnendienst.

Hoe zou jij je ideale werkdag omschrijven?

“Een ideale werkdag betekent voor mij dat ik met een voldaan gevoel aan het einde van de dag naar huis kan gaan. Ik wil en kan veel leren van de collega’s om mij heen. Dat kan variëren van het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden tot het verbeteren van mijn efficiëntie in taken die ik al beheers. Ik vind het leuk om de klanten en mijn collega’s te helpen bij lastige technische vraagstukken.

Door creatief te denken en mijn technische kennis daarbij toe te passen zorg ik dat de klant zich zo goed mogelijk geholpen voelt en het verloop van een project zo vloeiend mogelijk kan lopen. Doordat Ik verantwoordelijk ben voor de engineering en de schakel ben tussen de accountmanagers, projectleiders en klanten, geeft dat enorm veel variatie op een dag. Als ik dan aan het einde van de rit op het project ga kijken en ik zie dat alles is gerealiseerd op de manier hoe ik en mijn andere collega’s het op de binnendienst bedacht hebben, ben ik trots op mijn collega’s en mezelf.”

 

Deel bericht

Hoe zou jij de onderlinge sfeer beschrijven?

"De sfeer onderling is erg goed! Naast dat er hard wordt gewerkt, is er bijna altijd ruimte voor een praatje of een grapje. Bovendien organiseren we regelmatig leuke activiteiten zoals etentjes, voetbal-, dart-, of pingpongtoernooien en het jaarlijkse weekendje weg, dat wordt georganiseerd door onze eigen personeelsvereniging. Zo zijn we afgelopen jaar met alle collega’s en aanhang een weekendje weggeweest naar Maastricht waar we veel leuke activiteiten met elkaar hebben ondernomen. Je merkt ook na zo’n weekend echt dat de band met je collega’s enorm versterkt. 

Wat zoek jij in een nieuwe collega op de binnendienst?

“Wat ik zoek in een nieuwe collega is iemand die net zo enthousiast is als ik over het delen van kennis en ervaringen. Leergierigheid vind ik persoonlijk een belangrijke rol daarin spelen. Ik vind het leuk om anderen iets te leren en ik waardeer het wanneer mijn collega’s diezelfde passie hebben om te blijven leren en groeien. Daarnaast is het voor mij essentieel dat mijn collega een teamspeler is. Iemand die bereid is om samen te werken en bij te dragen aan het succes van het bedrijf en het team van de binnendienst.

 

 

Maar het gaat niet alleen om werk gerelateerde aspecten. Ik hecht ook veel waarde aan een goede persoonlijke klik. Ik zal als tip geven aan mijn potentiële nieuwe collega om gewoon even een kijkje te komen nemen bij ons. Kijk of je het werk leuk lijkt of kom op de vrijdagmiddag een borreltje met ons drinken om ons te leren kennen. Hopelijk tot snel!”