Project Hellofresh Bleiswijk

PROJECT HELLOFRESH TE BLEISWIJK

Welkom bij Project HelloFresh te Bleiswijk! We zijn trots om onze nieuwe Angled Shelters te hebben geleverd aan deze gewaardeerde klant. Met minder ballast, volledige weersbestendigheid en een eenvoudige montage, bieden deze shelters een betrouwbare oplossing. Dankzij het lichtgewicht ontwerp en de Ultra Galva-coating gaan ze net zo lang mee als de zonnepaneleninstallatie zelf. Bovendien zijn ze verstelbaar en voorzien van kabelbeugels voor zowel DC als AC. Geschikt voor diverse daken, waaronder bitumen en pvc. Ontdek hoe onze geavanceerde PV solar shelters bijdragen aan het duurzame initiatief van HelloFresh!

BEKIJK uw MOGELIJKHEDEN MET ONZE pv SPECIALIST

monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie

Voordelen van de Angled Shelters

Onze nieuwe Angled Shelters bieden een reeks voordelen voor HelloFresh te Bleiswijk. Met minder tot geen ballast nodig, vereenvoudigen we de installatie en realiseren we kostenbesparingen. Daarnaast bieden de shelters volledige bescherming tegen weersinvloeden, waardoor de levensduur van de zonnepanelen wordt verlengd. Het makkelijke montagesysteem zorgt voor een efficiënte installatie, terwijl het eenvoudige ontwerp praktisch en esthetisch aantrekkelijk is. Dankzij het gebruik van lichtere materialen zijn de shelters lager in gewicht, waardoor de belasting op het dak wordt verminderd. HelloFresh kan profiteren van hoogwaardige, verstelbare shelters met kabelbeugels voor DC en AC, geschikt voor diverse daktypes zoals bitumen en pvc.

LEES MEER OVER de ANGLED SHELTERS

Kenmerken van het project

Ons project bij HelloFresh te Bleiswijk omvat de levering van Angled Shelters. Deze shelters zijn volledig gecoat met Ultra Galva, wat zorgt voor duurzaamheid en een langere levensduur. Ze zijn ontworpen met verstelbare hoeken, waardoor HelloFresh de optimale hoek kan instellen om maximaal rendement te behalen. Bovendien zijn de shelters voorzien van kabelbeugels voor zowel DC- als AC-bekabeling, wat zorgt voor een gestructureerde installatie. Onze angled shelters zijn geschikt voor alle type daken, waaronder bitumen en pvc, waardoor ze naadloos passen bij de bestaande infrastructuur van HelloFresh. Dit project biedt een duurzame en efficiënte oplossing voor hun zonne-energiebehoeften.

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met expert

Beelden

project Hellofresh te bleiswijk

Zelf ook opzoek naar vakkennis over Angled Shelters? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE PV SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Paul van der Zon