Bovenaanzicht van Dudok Maasvlakte

Project Dudok Maasvlakte

geleverde producten

Wat hebben wij geleverd?

  • 3500 meter kabelgoot 
  • 500 meter ladderbaan
  • 450 meter spanningsrail

 

ALGEMENE INFORMATIE 

Wij van Etepro vinden het belangrijk om onze klant het gehele project te helpen. Zo hebben wij voor Dudok naast de levering van de producten ook de montage aangeboden. Wij hebben geïnstalleerd: kabeldraagsystemen voor het AC-gedeelte, ladderbanen van Trayco en de busbarsystemen van DTM. 

Etepro heeft een goede relatie met het installatiebedrijf die Dudok heeft gemonteerd. Zo is Etepro in aanmerking gekomen met project Dudok op de Maasvlakte. Het installatiebedrijf heeft contact gezocht met Etepro voor hulp bij het gigantische project. Vanuit hier heeft Etepro de tekeningen gekregen. Met de tekeningen zijn wij als specialist op gebied van engineering aan de slag gegaan. Vanuit hier hebben wij het juiste aantal kabelgoot, ladderbaan en busbar aangeboden.

In eerste instantie was het installatiebedrijf niet van plan om spanningsrail te monteren. Alleen gezien het project was het een handigere oplossing. Het maakte de installatie namelijk een stuk overzichtelijker. Daarnaast maakt het de installatie ook visueel aantrekkelijk. Dit vond het installatiebedrijf een goed voorstel en op basis daarvan hebben wij ook de spanningsrail bij de kabelgoot en ladderbaan geleverd. Hier is te zien dat Etepro meedenkt met projecten.

Zelf ook opzoek naar een kabeldraagsysteem of spanningsrail leverancier? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

Neem contact op specialist

voor al uw vragen

Waar kunnen we u mee helpen?

Vanuit de groothandel plus gedachte zijn dienstverlening, service en advies onze belangrijkste pijlers. ETEPRO levert niet alleen elektrotechnische materialen, maar verzorgt ook de engineering, assemblage en montage van onze producten. 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Persoonlijk contact

Algemeen

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist
FERRY VAN HERWIJNEN