Project Shurgard te Diemen

PROJECT SHURGARD

Het project omvatte de levering en installatie van 750 meter kabelgoot voor de Shurgard opslaglocatie in Diemen. EJ-installaties was de opdrachtgever voor dit project. Kabelgootsystemen zijn essentieel voor het op een veilige en nette manier wegwerken van kabels en bedrading. Door het gebruik van kabelgoten wordt het risico op storingen en ongelukken verkleind. Het project is succesvol afgerond en de Shurgard locatie in Diemen is nu volledig operationeel.

BEKIJK uw MOGELIJKHEDEN MET ONZE pv SPECIALIST

monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie

Duurzaamheid en efficiëntie van kabeldraagsystemen:

Een belangrijk onderdeel van het project voor de Shurgard locatie in Diemen was de levering en installatie van kabeldraagsystemen. Deze systemen zijn niet alleen belangrijk voor de veiligheid en netheid van de ruimte, maar dragen ook bij aan duurzaamheid en efficiëntie. Door de kabels en bedrading op een gestructureerde manier weg te werken, wordt er minder energie verspild en worden storingen en ongelukken voorkomen. Dit draagt bij aan een efficiënte werkomgeving en een duurzame toekomst.

LEES MEER OVER de KABELDRAAGSYSTEMEN

toekomst van opslagruimtes

De toenemende populariteit van opslagruimtes zoals die van Shurgard in Diemen is een interessante ontwikkeling voor de toekomst. Door de groeiende behoefte aan opslagruimte en de toenemende vraag naar veilige en betrouwbare opslagmogelijkheden, is er veel potentie voor verdere groei in deze sector. Dit biedt kansen voor innovatie en duurzaamheid, zoals het ontwikkelen van nieuwe technologieën voor het efficiënter gebruik van ruimte en energie.

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met expert

Beelden

project SHURGARD TE DIEMEN

Zelf ook opzoek naar vakkennis over kabeldraagsystemen? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Paul van der Zon