Project Sligro te Luik

PROJECT silgro te luik

Voor een recent project hebben we met trots samengewerkt met Jacobs Elektro Groep, waarbij onze expertise op het gebied van elektrische installaties en infrastructuur ten volle is benut. Onder leiding Sander Groenhout en Stijn Kroot zijn we betrokken geweest bij het uitrekken op tekening van het volledige Kabeldraagsysteem en Railkokersysteem.

BEKIJK uw MOGELIJKHEDEN MET ONZE PV-SPECIALIST

monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie

VEILIG EN GEORGANISEERD

Daarnaast hebben we bijgedragen aan de realisatie van ruim 1 kilometer aan verschillende breedtes kabelgoten en ladderbanen, inclusief alle benodigde constructies voor een vlotte montage. Deze componenten hebben gezorgd voor een georganiseerde en veilige omgeving voor de bekabeling. Onze samenwerking met Jacobs Elektro Groep heeft niet alleen geleid tot een succesvolle implementatie, maar ook tot een proces dat de verwachtingen van het project heeft volbracht.

LEES MEER OVER DE KABELGOTEN

Krachtige Elektrische Distributie

Een van de hoogtepunten van ons gezamenlijke werk was de  plaatsing van een 100 meter lange busbar. Deze busbar, met een vermogen van ~3 fasen 400V/630A, vormde een  schakel in het bord-tot-bord verbindingssysteem. Na zorgvuldige installatie en uitvoerige tests hebben we het met succes opgeleverd, waarbij de betrouwbaarheid en efficiëntie van het systeem volledig zijn gegarandeerd.

neem contact met ons op  

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Neem een exclusief kijkje achter de schermen van het professionele werk van Trayco, de experts achter deze succesvolle projecten. Leer hoe Trayco als uitvoerder uitdagingen overwint en hoogwaardige resultaten levert met de projecten die ze realiseren. Ontdek de werkwijze en ervaringen van Trayco en hoe ze projecten tot leven brengen.

 

Beelden

project sligro te luik

Zelf ook opzoek naar vakkennis over kabelgoten of railkoker? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Paul van der Zon