Project Kijkduin

PROJECT KIJKDUIN

Het project omvatte de stroomvoorziening voor de bouw van de nieuwe boulevard in Kijkduin. Winspiration was de opdrachtgever voor dit project. Voor de stroomvoorziening hebben we de railkoker en hoofdverdeelkast geleverd en geplaatst, met een totale lengte van 50 meter. Ook hebben we 10 aftakkasten geplaatst voor de appartementen, met een capaciteit van 1600A aangesloten op een even zo grote verdeler. In de parkeergarages hebben we 900 meter kabelgoten en ladderbanen geleverd en gemonteerd. Het project is succesvol afgerond en de nieuwe boulevard is nu volledig operationeel.

De vernieuwde boulevard van Kijkduin

In 2021 t/m 2023 heeft de boulevard van Kijkduin een metamorfose ondergaan. Alle oude appartementen en winkels zijn gesloopt en het oude plein naast hotel Atlantic is compleet op de schop gegaan. Hierbij is onder de winkels en de appartementen een enorme parkeergarage gemaakt. De vernieuwde boulevard biedt nu een moderne en frisse uitstraling, met nieuwe winkels, restaurants en appartementen. Ook is er meer ruimte voor groen en strandtenten. De boulevard is een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals.

Duurzaamheid en efficiëntie van de stroomvoorziening

Een belangrijk onderdeel van het project voor de vernieuwde boulevard in Kijkduin was de stroomvoorziening. Door gebruik te maken van efficiënte en duurzame technologieën, zoals de railkoker en hoofdverdeelkast, kan er energie worden bespaard en wordt de uitstoot van schadelijke stoffen verminderd. Ook het gebruik van kabelgoten en ladderbanen draagt bij aan een efficiënte en gestructureerde werkomgeving. Dit draagt bij aan een duurzame toekomst en een efficiënte bouwomgeving.

monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie

PROJECT KIJKDUIN KENMERKEN

TRAFO - BORD VERBINDING MET RAILKOKER GEREALISEERD

  • 55 meter 1600A Railkoker
  • 8 aftakkasten 250A per stuk
  • Railkoker 1600A is voor de voedingen voor het appartementen complex.
  • Verder ruim 1950 meter kabelgoot in de parkeer garages geleverd en gemonteerd.

 

Toekomst van de boulevard in Kijkduin

Een Met de vernieuwde boulevard in Kijkduin is er veel potentie voor verdere groei en ontwikkeling in dit gebied. Door de moderne uitstraling en de nieuwe voorzieningen, kan het een populaire bestemming worden voor toeristen en locals. Ook biedt het kansen voor innovatie en duurzaamheid, zoals het ontwikkelen van nieuwe technologieën voor energiebesparing en het efficiënter gebruik van ruimte. De vernieuwde boulevard is een mooie toevoeging aan de stad en kan bijdragen aan de economische groei en de leefbaarheid van de omgeving.

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met expert

Beelden

project KIJKDUIN Forwarding

Zelf ook opzoek naar een leverancier? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Herwijnen