Project Van Dillen Kwekerij

Project De Kwekerij

PROJECT DE KWEKERIJ

Trayco heeft met expertise en vakmanschap meegewerkt aan opmerkelijke projecten. Voor Van Dillen Techniek hebben we een geweldig project gerealiseerd. De installatie van de 1000A railkoker/busbar, essentieel voor efficiënte stroomvoorziening, werd professioneel afgehandeld door Trayco. Tevens verzorgden ze de installatie van uitgestrekte kabelgoten van 400mm breed over 5 verdiepingen, die bijdragen aan een veilige en georganiseerde kabelinfrastructuur. Tot slot biedt Trayco een exclusief kijkje achter de schermen van hun professionele werkwijze en ervaringen in elektrische infrastructuur en bouwprojecten. Met Trayco als partner worden complexe projecten tot leven gebracht met vakmanschap en precisie.

BEKIJK uw MOGELIJKHEDEN MET ONZE PV-SPECIALIST

monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie

VEILIG EN GEORGANISEERD

De uitgestrekte kabelgoot van 400mm breed, die zich over 5 verdiepingen uitstrekt, speelt een cruciale rol in moderne gebouwen. Trayco heeft deze kabelgoot professioneel geïnstalleerd, waardoor elektrische, datanetwerken en communicatiekabels veilig en georganiseerd kunnen worden beheerd. Ontdek de technische details en de bijdrage van Trayco aan de efficiëntie en veiligheid van dit complexe systeem.

LEES MEER OVER DE KABELGOTEN

Krachtige Elektrische Distributie

De indrukwekkende 1000A railkoker/busbar-installatie is een cruciale schakel in het veilig en efficiënt leveren van elektriciteit. Dankzij Trayco's expertise in elektrische systemen is deze krachtige infrastructuur professioneel geïnstalleerd en operationeel. Leer meer over de toepassingen en voordelen van deze geavanceerde technologie en hoe Trayco heeft bijgedragen aan betrouwbare stroomvoorziening.

Waarmee kunnen we u helpen?

neem contact met ons op  

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Neem een exclusief kijkje achter de schermen van het professionele werk van Trayco, de experts achter deze succesvolle projecten. Leer hoe Trayco als uitvoerder uitdagingen overwint en hoogwaardige resultaten levert met de projecten die ze realiseren. Ontdek de werkwijze en ervaringen van Trayco en hoe ze projecten tot leven brengen.

 

Beelden

project de KWEKERIJ

Zelf ook opzoek naar vakkennis over kabelgoten of railkoker? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Paul van der Zon