Dakdoorvoer plat dak

De dakdoorvoer plat dak kan worden gebruikt als standaard product voor een zonnepaneel installatie. Er is veel vraag naar een standaard uitvoering, omdat de dakdoorvoer voornamelijk maatwerk was. Nu heeft Etepro een kant en klare oplossing voor de PV-installateur. Wilt u weten of dit product kan worden gebruikt bij uw project? Etepro vertelt graag meer over de mogelijkheden!

pv roof terminal

kenmerken van dakdoorvoer plat dak

De dakdoorvoer heeft Etepro gelanceerd onder de naam: PV Roof Terminal. De PV Roof Terminal heeft een uitsparingsmaat van maximaal 600 x 450 mm. De PV Roof Terminal wordt gemonteerd op een plat dak om de AC kabels uit de omvormer vanaf het dak het gebouw in te geleiden. In samenwerking met een aantal PV installateurs, heeft Etepro deze standaard dakdoorvoer ontwikkeld. En is er vanaf nu een kant en klare oplossing. De dakdoorvoer beschikt over een waterkering, zodat er geen water het gebouw in kan stromen. Uiteraard wordt het product ook geleverd in Ultra Galva, wat wil zeggen dat de kabeldoorvoer een onbeperkte levensduur heeft. Het product is voorzien van de juiste radius voor alle kabels.

meer specifiaties over de pv roof terminal

albert heijn geldermalsen

dakdoorvoer plat dak in praktijk!

Bij Albert Heijn in Geldermalsen mochten wij de eerste dakdoorvoer plaatsen in samenwerking met Batenburg Installatietechniek. De PV roof terminal kan goed in combinatie met onze ladderbaan worden gebruikt. Etepro levert namelijk ook diverse soorten kabelladder met de juiste ondersteuning om de kabels over het dak te mobiliseren. 

LEES MEER OVER de ladderbaan

foto's

Extra media

Opzoek naar een leverancier voor een zonnepaneel installatie? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

VRAAG VRIJBLIJVEND NAAR DE MOGELIJKHEDEN BIJ EEN EXPERT

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Quint Slingerland