ASSEMBLAGE EN MONTAGE

Naast engineering bieden wij ook montage- en assemblagemogelijkheden van onze producten aan. We hebben een eigen werkplaats waarin we onder andere onze aftakkasten en tap-offboxen ten behoeve van railkokersystemen, schakelkasten en stringboxen assembleren. Indien gewenst monteren we onze producten ook op locatie voor u.  

Assemblage

Wat assembleren we voor u?

Het grote voordeel is dat in ons assortiment ook elektrotechnische componenten te vinden zijn, wat het makkelijk maakt om onze producten voor u te assembleren. We helpen u graag met het assembleren van bijvoorbeeld: 

•    Halffabricaten. We maken bijvoorbeeld voor op de railkokersystemen de aftakkasten met zekeringen en automaten;
•    Drukknopkasten met kabels voor machinebouwers;
•    Omvormrekken voor pv-installateurs;
•    Stringboxen voor PV-installatie, voorzien van onder andere Staubli connectoren voor een snelle installatie.  

Trayco monteert de kabeldraagsystemen
montage

Wat monteren we voor u? 

Als u wilt, monteren we onze producten voor u. We monteren ook regelmatig meerdere producten in één project.  Zo hebben we het distributiecentrum van Dudok Groep voorzien in de levering en montage van kabeldraag- en busbarsystemen. Maar we monteren bijvoorbeeld ook laadpalen op een laadplein of in een parkeergarage en voorzien die meteen van kabels, busbars en energieverdelers. U hoeft dan maar met één persoon te schakelen, wat u een enorm tijdwinst oplevert. 

 

benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met onze specialist

tijdsbesparing

Reductie van montagetijd

Wij vinden het belangrijk om u goed, maar ook snel te helpen en we hechten daarom veel waarde aan reductie van montagetijd. Hierom besteden we aandacht aan technieken die voor montagesnelheid zorgen. U vindt onder andere het assortiment van de Trayco Push in ons aanbod. Met dat clipsbare kabeldraagsysteem kunnen we vier keer sneller monteren dan met een systeem bestaand uit moeren en bouten!

industriele kabelgoten-trayco
Uittekenen van een project met kabeldraagsystemen.
Waarom etepro?

meer dan assembleren en monteren

Hebt u tekeningen van uw project waar wij de complete kabeldraagsystemen kunnen uittrekken? Of vragen over het vermogen dat beschikbaar is om te bepalen hoeveel laadpalen mogelijk zijn? We bieden u een compleet traject aan: van engineering, assembleren, leveren en monteren. Dat levert u installatietijd en – gemak op, maar biedt u financieel ook nog eens een voordeel. 

de mogelijkheden bespreken met een specialist

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Carlos Bascuas Castro