Fire wrap

De fire wrap zorgt ervoor dat een eventuele brand zich niet via de kabels naar de andere zijde van de brandwerende muur kan verplaatsen. Door de steeds meer aangescherpte regelgeving voor zonnestroominstallaties stellen verzekeraars en opdrachtgevers hogere eisen aan de brandveiligheid hiervan. Wanneer pv-kabels over brandscheidende wanden heen gaan, biedt de fire wrap in combinatie met draadgoot of ladderbaan de juiste bescherming. Deze fire wrap is uit voorraad leverbaar!

BEKIJK HIER HET fire wrap DATABLAD

brandbescherming voor zonnepanelen

de fire wrap beschermt tegen pv branden

Deze fire wrap zal bij normale branden, welke door de kabels mogelijk kunnen overslaan, vertragen. Dit voorkomt dat een brand overslaat via het dak van het ene naar het andere brandcompartiment. Hiermee bescherm je niet alleen het dak, maar ook de mensen die eronder aan het werk zijn en de goederen die opgeslagen staan onder het dak. Installatie is eenvoudig door de kabels of het hele kabeldraagsysteem in te wikkelen met firewrap.

INFORMEER ONZE SPECIALIST IN BRANDPREVENTIE

Etepro levert de FireWrap los, maar ook in de vorm van een Fire Bridge. Deze brug zit over de brandschellende wand.
kenmerken

voordelen van de fire wrap

  • Goedgekeurd volgens IEC 60332-3-22.
  • Brandveilig volgens Scope 12.
  • Geschikt om kabels in te wikkelen als ook het complete kabeldraagsysteem.
  • Metalen spanbanden om de 500mm en overlap van 50mm.
  • Fire wrap op maat verkrijgbaar.
  • Voor binnen en buiten toepasbaar.
  • Snelle montage en duidelijke instructie.
  • Zowel geschikt voor draadgoot, kabelgoot en ladderbaan
  • Leverbaar als complete Fire Bridge

Wilt u weten of onze fire wrap geschikt is voor uw project ? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor de juiste aankoop.

totaalleverancier voor pv installateur

Andere solar producten

Etepro is ook leverancier van de Trayco PV shelter om omvormers veilig op te hangen. Deze omvormerrekken worden gebruikt voor platte daken en is uitgevoerd in de sterkste kwaliteit: Ultra galva. Daarnaast heeft Etepro ook kabeldraagsystemen van trayco: draadgoot, ladderbaan en kabelgoot. Zo kunnen snel en gemakkelijk de kabels ondersteunt worden van a naar b. Ook is Etepro distributeur van busbar van DTM. Deze spanningrails worden in de pv gebruiken als stroomverdeler. 

LEES MEER OVER de solar producten

 

 

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Casper Eijsackers