Brandwerende producten

Welkom bij Etepro, dé specialist in brandwerende oplossingen voor utiliteit en industrie. Bij Etepro hebben we een uitgebreide reeks hoogwaardige brandwerende producten te kunnen aanbieden, geleverd door onze vertrouwde partner SVT. Onze producten zijn ontworpen om maximale veiligheid te bieden en voldoen aan de strengste normen en regelgeving. Ontdek hoe onze innovatieve oplossingen uw gebouw kunnen beschermen tegen brand.

Firewrap

Een veelzijdige en effectieve oplossing voor het beschermen van kabels en leidingen tegen brand. De Firewrap biedt een uitstekende brandwerendheid en is eenvoudig te installeren, waardoor het ideaal is voor zowel nieuwe installaties als renovatieprojecten.

Meer informatie

Stopcontactpads

Deze pads bieden een eenvoudige en efficiënte manier om stopcontacten te beschermen tegen brand. Ze zijn speciaal ontworpen om de verspreiding van vuur door elektrische aansluitingen te voorkomen.

Meer informatie

Brandwerende Kit

 Onze brandwerende kit is perfect voor het afdichten van voegen en naden in brandwerende constructies. Het materiaal is flexibel en duurzaam, waardoor het een langdurige bescherming biedt.

Meer informatie

Cable Tube

 Beschermt kabels en leidingen in kritieke gebieden. De cable tube is eenvoudig te installeren en biedt een hoge mate van brandwerendheid, waardoor uw infrastructuur beter beschermd is.

Meer informatie

Grafietkit

 Deze kit is ideaal voor het afdichten van doorvoeringen en voegen. De grafietkit zet uit bij blootstelling aan hitte, waardoor openingen effectief worden afgesloten en de verspreiding van vuur wordt voorkomen.

Meer informatie

 

Brandstopschuim

Een eenvoudig aan te brengen schuim dat uitzet bij hitte. Het is ideaal voor het afdichten van doorvoeringen en openingen in wanden en vloeren, en biedt een uitstekende brandwerendheid.

Meer informatie

Brandwerende coating

Endotherme brandwerende coating/pasta op waterbasis in verschillende viscositeiten, voor het afdichten van naden en voegen rondom doorgevoerde elementen zoals elektra, brandbare kunststof leidingen, niet-brandbare metalen leidingen en ventilatiesystemen en voor het reduceren van conductie in doorgevoerde elementen.

Meer informatie

Waarom Kiezen voor Brandwerende Producten van Etepro

Onze brandwerende producten bieden maximale veiligheid en helpen de verspreiding van vuur te vertragen, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen voor evacuatie en brandbestrijding. Ze zijn geschikt voor diverse omgevingen, van kantoorgebouwen en fabrieken tot magazijnen en andere commerciële ruimtes, en voldoen aan de specifieke eisen van zowel utilitaire als industriële toepassingen. 

introductie

Specialist Brandveiligheid

Etepro is specialist in brandveiligheid. ETEPRO levert niet alleen brandwerende materialen, maar heeft meerdere disciplines verenigd onder één dak.

Meer informatie

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Quint Slingerland