Tyraps

Tie Wraps Voor Elke Situatie: Hittebestendig en Staal voor Brandveiligheid en Extreme Omstandigheden

Of u nu kabels wilt bundelen, draden wilt organiseren of andere bevestigingstaken wilt uitvoeren, onze tyraps bieden de perfecte oplossing.
Ontdek waarom Etepro de voorkeurspartner is voor professionals in diverse sectoren.
Bij Etepro bieden we tie wraps voor elke situatie, inclusief hittebestendige en stalen varianten.
Onze hittebestendige tie wraps zijn perfect voor brandveiligheidsinstallaties, zoals firewraps, waar ze ervoor zorgen dat kabels goed gebonden blijven bij brand.
Onze stalen tie wraps bieden maximale sterkte en duurzaamheid voor industriële omgevingen met extreme temperaturen en fysieke belasting.
Kies Etepro voor betrouwbare en hoogwaardige tie wraps die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Tyraps Voor Elke Situatie: Hittebestendig en Staal voor Brandveiligheid en Extreme Omstandigheden

Bij Etepro bieden we tyraps voor elke situatie, inclusief hittebestendige en stalen varianten. Onze hittebestendige tyraps zijn perfect voor brandveiligheidsinstallaties, zoals firewraps, waar ze ervoor zorgen dat kabels goed gebonden blijven bij brand. Onze stalen tyraps bieden maximale sterkte en duurzaamheid voor industriële omgevingen met extreme temperaturen en fysieke belasting. 

Afbeelding waar gebruikt wordt gemaakt van onze kabelbinders

Waarom Etepro?

  • Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze producten zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
  • Uitgebreid Assortiment: Van tyraps en kabelbinders tot andere bevestigingsmaterialen, wij hebben alles wat u nodig heeft.
  • Klantenservice: Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste producten en oplossingen voor uw projecten.
  • Innovatie: We investeren continu in de ontwikkeling van nieuwe producten en technologieën om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.
Openstaande vacature voor een accountmanager

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met specialist

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Herwijnen