Project Goodman. Goede relaties zijn goud waard.

Mondelinge reclame zorgt voor groot project

Goede mond tot mond reclame is goud waard. Dit bleek maar weer eens toen wij via één van onze vaste connecties werden voorgesteld aan de internationale vastgoedgroep Goodman die een mega distributiecentrum in Alblasserdam aan het opzetten waren.  Onze klant heeft destijds bij het Goodman Logistics Centre 17.100 zonnepanelen geïnstalleerd. Dit gehele zonnedak heeft een vermogen van 6,84 megawattpiek. Dit komt neer op 5 voetbalvelden aan zonnepanelen en deze zijn goed voor een jaarlijkse stroomproductie van 6.570 megawattuur. Het distributiecentrum is nu qua energie volledig zelfvoorzienend en een deel van de stroom wordt zelfs terug geleverd aan het stroomnet. Bekijk dit project op YouTube

monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie
Beschermslangen en ultra galva deksels project Goodman

De juiste constructie

Het gaat hier om zonnepanelen met een vermogen van 400 wattpiek per stuk. Ze zijn aangesloten op 48 omvormers van Huawei, type SUN2000-105KTL. Deze omvormers moeten natuurlijk ergens aan hangen en onze klant meende dat Etepro dit project van de juiste constructie en de juiste materialen kon voorzien. Dat bleek geen loze belofte. Uiteindelijk hebben we na een inschatting van Goodman behoorlijk wat meer geleverd dan dat er technisch gezien nodig was. Als extra service hebben wij de restanten kosteloos retour genomen Uit ervaring weten wij namelijk dat een inschatting vanuit de klant over de hoeveelheid materialen lastig is. Zeker bij een project van deze omvang.  In de meeste gevallen zijn er van tevoren afspraken gemaakt over een retourservicebeleid. Echter in specifieke gevallen kunnen we daar in overleg vanaf wijken. Etepro gaat ook daar heel flexibel mee om. Tot grote tevredenheid van de opdrachtgever, zo hoorden wij toen we voor een aftersalesafspraak nog eens terug gingen.  

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met expert

Goodman in cijfers

Dat wij bij Etepro ook onze hand niet omdraaien voor een dergelijk megaproject bewijst een in  verhouding kleine opsomming van wat we geleverd hebben. Alle materialen hebben we voor deze klant uitgevoerd in Ultra Galva, waarna we tevens ruim 1500 meter aan kabelgoten en ladder banen voor in het pand geleverd en gemonteerd.
Het ging daarbij om: 

  • 21 meter Firewrap tbv de firebridge die gemaakt zijn over de  brandscheidende wanden op het dak.
  • 176 meter strutprofiel inclusief accessoires tbv de constructie van de omvormers.
  • 78 meter I profiel inclusief accessoires voor de opstelling van de PV Shelters.
  • 200 meter split beschermingsslang 30mm voor de bescherming van de kabels.
  • 54 meter ladderbaan the Force 400mm x110mm, 1100 meter draadgoot 300mm incl. deksels, 400 meter draadgoot
  • 100mm incl. deksel en 2000 daksteunen the Cube. Allen bedoeld voor de infra van alle kabels.
  • 200 RVS tywraps 840x8mm

 

Extra media

algemene informatie

Bij het project Goodman om de hoek, hebben wij ladderbaan en draadgoot gemonteerd. Daarbij hebben we bij de draadgoot ULTRA GALVA deksels geplaatst. ULTRA GALVA gaat dubbel zo lang mee als thermisch verzinkt. Ook hebben wij beschermslangen geplaatst om de kabels te beschermen tegen de UV straling. Project is geleverd en gemonteerd, als service hebben we de te veel bestelde materialen retour genomen en gecrediteerd. De klant was erg blij met het resultaat van het project. 

Zelf ook opzoek naar een PV leverancier? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Herwijnen