Project Maanplein

PROJECT Maanplein

Trayco, een toonaangevende leverancier van kabeldraagsystemen, heeft met trots samengewerkt met Spindler Installatie aan het Maanplein in Den Haag. Dit project markeert een belangrijke mijlpaal in de infrastructuurontwikkeling van de stad. Trayco heeft niet alleen hoogwaardige kabeldraagsystemen geleverd, maar heeft ook een aanzienlijk aandeel gehad in de montage ervan.

BEKIJK uw MOGELIJKHEDEN MET ONZE PV-SPECIALIST

monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie

TYPEN KABELLADDERS

U vindt verschillende typen kabelladders in ons assortiment, onder andere: 

  • Ladderbanen van 60mm hoog t/m 200mm hoog
  •  Ladderbanen van 200mm breed t/m 1000mm breed
  • Ladderbaandeksels
  • Ladderbaan bochten, T-stuk en X-stuk
  • Stijg-zakstuk

Al onze kabelladers kunnen we voor u installeren.

LEES MEER OVER DE KABBELLADERS

Advies kabelladders

Als u niet zeker weet hoeveel kabelladder u nodig heeft, welk type of hoeveel onderdeel, dan kunt u voor aankoop advies bij ons opvragen. Zo weet u zeker dat u de juiste producten heeft. Heeft u in een later stadium toch nog extra producten nodig? Dan bestelt u deze eenvoudig in onze webshop.

Waarmee kunnen we u helpen?

neem contact met ons op

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met expert

Om een glimp op te vangen van de indrukwekkende prestaties en het vakmanschap dat bij dit project komt kijken, presenteren we graag een dronevideo met de hoogtepunten. Deze video geeft een overzicht van het Maanplein en laat zien hoe Trayco's kabeldraagsystemen naadloos geïntegreerd zijn in de infrastructuur.

Terwijl de drone elegant door de lucht beweegt, worden de geavanceerde kabeldraagsystemen van Trayco vanuit verschillende hoeken en hoogten vastgelegd. De solide constructie, de perfecte afwerking en de naadloze integratie met andere elementen van het project worden duidelijk zichtbaar. Het Maanplein krijgt een moderne uitstraling dankzij de expertise van Trayco en de inzet van Spindler Installatie.

Het dronefilmpje benadrukt niet alleen de technische excellentie van Trayco's kabeldraagsystemen, maar biedt ook een panoramisch uitzicht op het Maanplein en zijn omgeving. Met zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen is dit project een mijlpaal in de ontwikkeling van Den Haag. Trayco en Spindler Installatie zijn er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan de verbetering van de infrastructuur en de esthetische waarde van dit gebied.

De dronevideo met de hoogtepunten van het Maanplein, waarin Trayco's kabeldraagsystemen centraal staan, belicht de samenwerking tussen Trayco en Spindler Installatie en toont het succesvolle resultaat van hun gezamenlijke inspanningen. Het is een eerbetoon aan de technische expertise, het vakmanschap en de innovatie die nodig zijn om dergelijke projecten te realiseren.

Bekijk de video en laat u inspireren door de prachtige beelden van het Maanplein en de uitmuntende kabeldraagsystemen van Trayco die hier een prominente rol spelen. Dit project is een levendig bewijs van Trayco's toewijding aan kwaliteit en hun vermogen om te voldoen aan de meest veeleisende infrastructuurbehoeften.

 

Beelden

project MAANPLEIN SPINDLER

Zelf ook opzoek naar vakkennis over kabeldraagsystemen? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Paul van der Zon