Etepro specialist in brandwerende bruggen op platte daken

Totaaloplossing voor project Mainfreight 


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen biedt voor haar klanten. Door de goede contacten die Etepro heeft in de installatiewereld zijn wij in aanmerking gekomen voor de uitvoering van een groot PV project voor dit internationale bedrijf. Bekijk video op YouTube

Specialist in het installeren van schakelaars
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie

PV verdeler en fire bridge

Vanuit onze vaste leverancier die mooie PV verdeler totaal oplossingen in het assortiment heeft, waren wij in staat deze te leveren en plaatsen voor project Mainfreight. Daarnaast heeft Etepro nog één van haar andere specialismes aan kunnen bieden: een fire bridge. Deze is dan voor de klant op maat gemaakt en geleverd. Een fire bridge biedt de vanuit de verzekering verplichte brandveiligheid voor zonnepanelen op de locatie.

INFORMEER ONZE pv SPECIALIST

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met specialist

Beelden

project mainfreight

Etepro voor uw totaaloplossingen

Etepro staat erom bekend dat wij onze klant met alle aspecten van een project kunnen helpen. Zo hebben wij voor Mainfreight naast de levering van de producten ook de montage aangeboden. Waardoor de totale levering voor dit project neerkwam op 400 meter draadgoot, 100 meter ladderbaan, 6 PV verdelers en een kant en klaar geassembleerde fire bridge 2.00 x 1.20 (1 rol 20 meter fire wrap).

INFORMEER ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Paul van der Zon