Smappee laadpalen op parkeerterrein van Vos Logistics

Etepro levert 8 Smappee Infinity Laadpalen voor Vos Logistics

8 Smappee Infinity Laadpalen voor Vos Logistics 


Vos Logistics is een specialist op het gebied van transport en klantspecifieke logistieke diensten, en al vele jaren een afnemer van Etepro/Trayco kabelgoten. Toen de klant dan ook bij ons kwam met de vraag of wij een plug en charge oplossing konden bieden, uitgevoerd met een laadkabel, waren wij ze natuurlijk graag van dienst. Zoals velen bekend vinden wij het belangrijk om een klant een totaaloplossing te bieden. Daarom hebben wij bij Vos Logistics niet alleen de levering maar ook de montage verzorgd. Bekijk video op YouTube

Specialist in het installeren van schakelaars
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie
Smappee laadpalen op parkeerterrein van Vos Logistics

Energymanagement Systeem Smappee Infinity

In totaal hebben wij 8 EV Base laadpalen van het energiemanagementsysteem Smappee Infinity geplaatst op de locaties Kantoor Zuid (2 stuks) en Kantoor Noord (6 stuks). Smappee Infinity is een eenvoudig te installeren laadsysteem, wat tevens integreert met IoT-diensten en beschikt over dynamische load balancing, geoptimaliseerd zelfverbruik, slim opladen en real-time stuurbaarheid. Het voordeel voor de klant bestond daarbij voornamelijk in het design, de uitvoering met kabel die Etepro aanbiedt, de load-balancing en onze plug & charge, ondersteuning.

Nadat de installatie door ons installatiebedrijf op tijd en probleemloos is uitgevoerd heeft de monteur ook via de bijbehorende app het systeem voor de klant ingericht. Deze toonde zich achteraf dan ook zeer tevreden en kan weer jaren vooruit. Smappee biedt op het product namelijk 3 jaar garantie. Dat is een jaar meer dan de in de branche gebruikelijke 2 jaar. Al met al weer een project waar we trots op mogen zijn.

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met specialist

Beelden

project vos logistics

Zelf ook opzoek naar een laadpalen leverancier? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE ev SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Carlos Bascuas Castro