kabels aan elkaar zetten

Brandstopschuim

Wanneer het aankomt op brandveiligheid, zijn details van cruciaal belang. Het juiste product voor brandwerende afdichting kan het verschil maken tussen een veilige ruimte en een potentieel gevaarlijke situatie. Ons tweecomponentenschuim is speciaal ontwikkeld voor het brandwerend afdichten van kleine tot middelgrote sparingen in zowel horizontale als verticale brandscheidingen. Dit schuim biedt een betrouwbare oplossing rondom doorgevoerde elementen zoals elektrakabels, elektrabuizen en kabelgoten.

Waarom Kiezen voor Tweecomponentenschuim?

Tweecomponentenschuim staat bekend om zijn uitstekende eigenschappen en veelzijdigheid. Het is niet alleen effectief in het afdichten van doorvoeringen, maar ook ideaal voor het opvullen van kunststof mantelbuis. Dit product biedt u gemoedsrust door een stevige en duurzame barrière te vormen tegen vuurverspreiding.

Direct Resultaat, Langdurige Bescherming

Bij gebruik van ons tweecomponentenschuim hoeft u niet lang te wachten op resultaten. Het schuim zet zich direct uit en droogt snel, zodat u onmiddellijk verder kunt met andere werkzaamheden. Bovendien zorgt de langdurige bescherming ervoor dat uw doorvoeringen jarenlang brandveilig blijven.

Openstaande vacature voor een accountmanager

Voordelen van Tweecomponentenschuim

Betrouwbare Brandwerendheid: Creëert een effectieve barrière tegen vuurverspreiding.
Snelle Droogtijd: Maakt directe voortgang mogelijk na applicatie.
Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor diverse doorvoeringen en toepassingen.
Eenvoudig Aanbrengen: Met zowel drukpistool als kitspuit te gebruiken.
Duurzame Bescherming: Blijft jarenlang effectief, zelfs onder zware omstandigheden.

Toepassingsgebieden

Dit tweecomponentenschuim is perfect voor:

Elektrakabels

Elektrabuizen

Kabelgoten

Kunststof mantelbuis

Bestel Nu en Verzeker Uw Veiligheid

Bescherm uw pand tegen de gevaren van brand met ons hoogwaardig tweecomponentenschuim. Bestel vandaag nog en zorg voor een brandveilige omgeving. Voor meer informatie over prijzen en levering, neem contact met ons op of registreer je via de webshop om inzicht te krijgen op alle prijzen

Openstaande vacature voor een accountmanager
Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

CARLOS BASCUAS