Kabels voor elk project

Kabels zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld: Installatiekabel, Montagesnoer, Signaalkabel, Datakabel en Autokabel. Etepro levert al jaren deze kabels aan verschillende soorten partijen. Vooral voor de machinebouw heeft Etepro passende kabels liggen op voorraad. De kabels zijn leverbaar op maat geknipt. Wij vertellen u graag meer over de specialiteiten van Etepro op gebied van kabel.

variatie van kabels

Een kabel voor elk gebruik

Met al onze verschillende soorten kabels kunt u eenvoudig alle gebruikers apart voeden, aangepast om hun verschillende behoeften en gebruik. Terwijl men juist al die verschillende kabels weer heel goed door één van onze kabelgoten kan trekken. Etepro is sterk in het bieden van een totaaloplossing. Dus niet alleen het leveren van de vele verschillende kabelsoorten. Ook kunnen wij voor u de kabels volgens de klantspecificatie én op maat geknipt op de juiste manier door een passende kabelgoot trekken. Het maakt daarbij niet uit of dit in een utiliteitsgebouw is of in een PV project. 

zowel koper als aluminium

Kabels van aluminium en koper

Wij importeren tevens aluminium kabels uit diverse landen in Europa. Zo zijn wij leveranciers van koperen en aluminium kabels van de merken Eupen en Donné die die de dag na bestelling al op locatie afgeleverd kunnen worden. 

van twee-aderig tot meeraderig

Kabels voor de machinebouw

In de machinebouw bieden wij flex kabels. Van twee-aderig tot meeraderige kabels, in zowel afgeschermde als niet afgeschermde uitvoering, met stalen omvlechting maar ook met koperen omvlechting.  De afscherming biedt ook bescherming tegen hogere harmonische invloeden in de installatie de zogenaamde elektromagnetische compatibiliteit (EMC). Dit is de invloed van elektromagnetische straling naar andere delen van de installatie.

INFORMEER ONZE kabelSPECIALIST

assembleren in combinatie met INDUSTRIËLE materialen

Kabels voor de machinebouw

Voor de machinebouw maken bieden we tevens kabelassemblaties in combinatie met bijvoorbeeld drukknopkasten, halffabricaat kabels met bedieningen, en kabels met connectoren of stekkers. We kunnen desgewenst de kabels ook voorzien van kabelschoenen en adereindhulsjes. Deze leveren wij ook los van elkaar. Naast de adereindhulsjes en kabelschoenen zelf, bieden we ook het juiste gereedschap aan om deze om de kabels te krimpen.

Heeft u vragen of advies nodig over welke soorten kabel voor uw project geschikt zijn? Neem contact op met één van onze adviseurs. 

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Carlos Bascuas Castro