vacature marketing

Interview Marketeer

Interview met een marketeer bij etepro

Hoe zou jij je ideale werkdag omschrijven?

"Een ideale werkdag betekent voor mij dat ik met een voldaan gevoel aan het einde van de dag naar huis kan gaan. Ik wil en kan veel leren van de collega's om mij heen. Dat kan variëren van het publiceren van nieuwe advertenties die ik heb gemaakt tot het bedenken van nieuwe campagnes. Ik vind het leuk om te zien hoe mijn advertenties het doen zodat ik mezelf elke keer kan verbeteren.

Door creatief te denken en goed te communiceren met mijn collega's bedenken we de leukste campagnes. Doordat ik verantwoordelijk ben voor heel veel dingen binnen het bedrijf geeft dit enorm veel variatie aan mijn dag en leer ik vaak nieuwe dingen. Als ik dan aan het einde van de rit de resultaten van een campagne zie en alles gerealiseerd is zoals ik heb bedacht geeft dit een trots gevoel"

Deel bericht

vacature marketing

Hoe zou jij de onderlinge sfeer beschrijven?

"De sfeer onderling is erg goed! Naast dat er hard wordt gewerkt, is er bijna altijd ruimte voor een praatje of een grapje. Bovendien organiseren we regelmatig leuke activiteiten zoals sportieve activiteiten, etentjes,  en het jaarlijkse weekendje weg, dat wordt georganiseerd door onze eigen personeelsvereniging. Zo zijn we afgelopen jaar met alle collega’s en aanhang een weekendje weggeweest naar Maastricht waar we veel leuke activiteiten met elkaar hebben ondernomen. Je merkt ook na zo’n weekend echt dat de band met je collega’s enorm versterkt. 

vacaturmarketing1

Wat zoek jij in een nieuwe collega op de marketing afdeling?

“Wat ik zoek in een nieuwe collega is iemand die net zo enthousiast is als ik over het delen van kennis en ervaringen. Leergierigheid vind ik persoonlijk een belangrijke rol daarin spelen. Ik vind het leuk om anderen iets te leren en ik waardeer het wanneer mijn collega’s diezelfde passie hebben om te blijven leren en groeien. Daarnaast is het voor mij essentieel dat mijn collega een teamspeler is. Iemand die bereid is om samen te werken en bij te dragen aan het succes van het bedrijf en de marketing.

 

 

Maar het gaat niet alleen om werk gerelateerde aspecten. Ik hecht ook veel waarde aan een goede persoonlijke klik. Ik zal als tip geven aan mijn potentiële nieuwe collega om gewoon even een kijkje te komen nemen bij ons. Kijk of je het werk leuk lijkt of kom op de vrijdagmiddag een borreltje met ons drinken om ons te leren kennen. Hopelijk tot snel!”