Project Abiks te Egchel

PROJECT Abiks te Egchel

In opdracht van Abiks heeft Etepro geleverd om een innovatief project te ontzorgen met de beste kabeldraagsystemen. Het project onderscheidt zich door het gebruik van de ruimte die van oorsprong gereserveerd was voor het doorlaten van zonlicht naar de gewassen hieronder. In een gedurfde beweging zijn alle ramen en het glas uit de kas verwijderd en vervangen door zonnepanelen. Deze panelen vangen nu het zonlicht op dat voorheen de onderliggende gewassen voedde en zetten dit om in groene stroom.

BEKIJK uw MOGELIJKHEDEN MET ONZE PV-SPECIALIST

monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie

VEILIG EN GEORGANISEERD

De kern van de installatie bevindt zich in een speciaal ingerichte container, die als het hart van de energieproductie functioneert. Deze container is uitgerust met omvormers, opgehangen aan Trayco strut profielen, wat een efficiënte en veilige energieomzetting garandeert. Verder is de container geoptimaliseerd met ladderbaan systemen van Trayco.

 

Krachtige en veilige kabeldraagsystemen

Voor de bekabeling, een cruciaal onderdeel van elke PV-installatie, is gekozen voor een mix van draadgoot en ladderbaan oplossingen. Met 200 meter van 200mm draadgoot, 200 meter van 100mm in verschillende secties, en ladderbaan variërend van 100mm tot 500mm in breedte, is een betrouwbaar netwerk van DC bekabeling over de kas gelegd. Dit netwerk, versterkt met honderd meter strut en diverse montagebeugels, zorgt ervoor dat de energie efficiënt en veilig van de zonnepanelen naar de omvormers wordt geleid.

neem contact met ons op  

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Neem een exclusief kijkje achter de schermen van het professionele werk van Trayco, de experts achter deze succesvolle projecten. Leer hoe Trayco als uitvoerder uitdagingen overwint en hoogwaardige resultaten levert met de projecten die ze realiseren. Ontdek de werkwijze en ervaringen van Trayco en hoe ze projecten tot leven brengen.

 

Beelden

project Abiks te Egchel

Zelf ook opzoek naar vakkennis over kabelgoten of andere PV oplossingen? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Herwijnen