Project Dylansteel

PROJECT DYLANSTEEL

In samenwerking met Sunprojects heeft Etepro bij Dylansteel nieuwe PV Shelters geleverd met een tussenruimte van 50cm. Deze opstellingen zijn bedoeld voor omvormers zoals de Sungrow, die aan de achterzijde ventileren voor koeling. Door de ruimere opstelling kan de lucht beter circuleren en wordt de omvormer beter gekoeld. Vraag naar het nieuwe artikelnummer bij onze verkoopafdeling om deze opstellingen te bestellen voor uw zonnepaneleninstallatie.

BEKIJK uw MOGELIJKHEDEN MET ONZE PV-SPECIALIST

monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie

FireWrap voorkomt brandoverslag bij Dylansteel

Bij Dylansteel is gebruik gemaakt van de FireBridge in combinatie met de FireWrap van Etepro. De FireWrap voorkomt dat een eventuele brand via de kabels over de brandmuur heen uitbreidt. De wraps intumesceren een grafietmassa die het vuur afknijpt en voorkomen zo dat het vuur zich verder verspreidt. Dit is een mooi voorbeeld van hoe Etepro bijdraagt aan veiligere zonnepaneleninstallaties.

LEES MEER OVER de FIREWRAP

duurzame oplossingen

Etepro en Sunprojects hebben samengewerkt aan de levering van nieuwe PV Shelters bij Dylansteel. Deze opstellingen zijn niet alleen beter voor de koeling van omvormers, maar dragen ook bij aan duurzamere zonnepaneleninstallaties. Door te investeren in innovatieve oplossingen, zoals de nieuwe PV Shelters met meer tussenruimte, kunnen we samen werken aan een groenere toekomst.

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met expert

Beelden

project DYLANSTEEL

Zelf ook opzoek naar vakkennis over kabeldraagsystemen? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Paul van der Zon