industriele-kabelgoten

Etepro en Trayco leveren kabelgoten en busbarsystemen bij Dudok Maasvlakte

dudok maasvlakte

De handen ineen geslagen

Etepro staat bij haar vele vaste klanten bekend als groothandel plus. Dat houdt voor ons in dat wij er continue naar streven om onze klanten totaaloplossingen te bieden die de vervulling van de bestaande behoeften net een stapje voor zijn.  Een betrouwbare, duurzame relatie met onze onderaannemers draagt voor een belangrijk deel bij aan die doelstelling. Dat een dergelijke samenwerkingen mooie klussen oplevert bewijst het project dat wij voor het distributiecentrum van Dudok op de Maasvlakte samen met onze vaste onderaannemer Elektrotechniek van Hees konden realiseren. Bekijk video op YouTube

Montage van Dudok Maasvlakte trayco kabelgoot
monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie
industriele-kabelgoten
kabelgoot en busbar

Mega project Dudok Maasvlakte 

Vanuit Trayco zijn wij specialist op het gebied van kabelgoten en kabeldraagsystemen. Bij Etepro zijn we specialist op het gebied van busbarsystemen. Bij de realisatie van het 60.000 m2 grote distributiecentrum van DC Dudok op de Maasvlakte hebben we beide mogen leveren en monteren. Daarbij zijn deze systemen ook nog plug en play afgeleverd. Het voordeel daarvan is dat er binnen de korte doorlooptijd heel snel gemonteerd kon worden. Van Hees kiest bij dergelijke projecten graag voor Trayco vanwege de gespecialiseerde montagekennis, de snelle levertijd en de goede prijs- kwaliteitverhouding.

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met specialist

Beelden

project dudok maasvlakte

DIENSTVERLENING PLUS

Bij Etepro vinden we het belangrijk om onze klant met alle facetten van een project te helpen door middel van een extra stukje dienstverlening. Zo hebben wij voor Dudok naast de levering van de producten ook de montage aangeboden. Dit resulteerde in de installatie van zowel kabeldraagsystemen voor het AC-gedeelte, ladderbanen van Trayco en busbarsystemen van DTM.  De opbouw en uitvoering van dit project illustreert weer eens dat Etepro graag met de klant (mee)denkt in totaaloplossingen, waarbij een snelle en gedetailleerd levering, binnen de berekende tijd en prijs niet ten koste gaan van de kwaliteit.  

Zelf ook opzoek naar een leverancier voor utiliteitsbouw? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Herwijnen