Project Oss

Transportbedrijf Oss levert uitstekende diensten op het gebied van transport en logistiek. Onlangs hebben wij een bijzonder project mogen uitvoeren voor een gewaardeerde klant in Oss. Het ging hierbij om de installatie van een ladderbaan traject voor de ontsluiting van het zonnedak.

INFORMATIE OVER TRAJECT

Wat is een ladderbaan traject?

Een ladderbaan traject is een systeem van kabelgoten dat gebruikt wordt voor de bevestiging van kabels en leidingen. Het is een veilige en efficiënte manier om kabels en leidingen te ondersteunen en te beschermen tegen beschadiging en invloeden van buitenaf. Onze opdrachtgever had behoefte aan een ladderbaan traject voor de kabels van de omvormer naar verdeler en vanaf de verdeler naar de transformator. Dit traject moest een lengte hebben van 100 meter en geïnstalleerd worden met The Force 110mm in UG Ultra Galva, een hoogwaardige bescherming voor staal. 

BEKIJK uw MOGELIJKHEDEN MET ONZE pv SPECIALIST

monteren van kabels door een installateur
Persoonlijke afspraak maken
Tekeningen uittrekken
We maken een calculatie
Levering materialen + installatie
WAT bieden wij aan?

Onze oplossing

Om aan de eisen van de opdrachtgever te voldoen, hebben wij een gedetailleerd plan opgesteld voor de installatie van het ladderbaan traject. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de specifieke vereisten van het project en met de veiligheidsvoorschriften die gelden voor dit soort installaties.

Het traject is geïnstalleerd met The Force 110mm in UG Ultra Galva. Dit is een hoogwaardige bescherming voor staal die zorgt voor een lange levensduur van de kabelgoten. Het materiaal is bestand tegen corrosie en andere invloeden van buitenaf, waardoor het uitermate geschikt is voor toepassingen in de open lucht.

resultaatgericht

Resultaat

Dankzij ons ladderbaan traject kan de opdrachtgever de kabels veilig en efficiënt ontsluiten vanaf het zonnedak. Het traject is geïnstalleerd volgens de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit, en voldoet aan alle eisen van de opdrachtgever.

WAT KUNNEN WIJ CONCLUDEREN?

Conclusie

Transportbedrijf Oss heeft met succes een ladderbaan traject geïnstalleerd voor de ontsluiting van het zonnedak van onze gewaardeerde klant. Wij zijn trots op het resultaat en op de positieve feedback die wij hebben ontvangen van de opdrachtgever. Wij blijven ons inzetten voor de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit, en zullen onze expertise blijven inzetten om onze klanten te helpen bij hun transport- en logistieke uitdagingen.

Hulp nodig bij uw elektrotechnisch project? 
Wij denken graag met u mee! 

Neem contact op met expert

Zelf ook opzoek naar vakkennis over een ladderbaan traject? Etepro heeft altijd een specialist klaar staan om met u te sparren! 

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ONZE SPECIALIST

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Paul van der Zon