Rubberen Daksteun

Bent u op zoek naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor het monteren van kabeldraagsystemen op uw platte dak? Zoek niet verder dan onze rubberen daksteunen!

Onze rubberen daksteunen zijn speciaal ontworpen voor de bevestiging van kabeldraagsystemen op platte daken. Gemaakt van hoogwaardige materialen, bieden deze daksteunen een stevige en stabiele basis voor uw kabeldraagsysteem.

download HET RUBBEREN DAKSTEUN DATABLAD

PRODUCT

Gerycycled materiaal

Rubberen daksteunen worden meestal gemaakt van gerecyclede, synthetische materialen zoals ethyleenpropyleen-dieenmonomeer (EPDM) rubber of thermoplastisch elastomeer (TPE) rubber. Dit zijn beide materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en UV-straling, wat hen geschikt maakt voor buitentoepassingen.

Met hun unieke ontwerp zorgen deze daksteunen voor een veilige en eenvoudige installatie van uw kabeldraagsysteem, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden aan uw dakbedekking tegen beschadiging. Of u nu een nieuw kabeldraagsysteem wilt installeren of een bestaand systeem wilt upgraden, onze rubberen daksteunen zijn de perfecte oplossing voor uw behoeften. Beschikbaar in verschillende maten en configuraties, kunnen deze daksteunen worden aangepast aan uw specifieke eisen. Kies voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en eenvoudige installatie met onze rubberen daksteunen voor kabeldraagsystemen.

KLANTSPECIFIEK

KLANTSPECIFIEK

Eenvoudige installatie: Rubberen daksteunen zijn relatief eenvoudig te installeren en vereisen geen speciale gereedschappen of vaardigheden. Dit kan resulteren in lagere installatiekosten en minder arbeidstijd.

advies van een specialist voor al uw vragen

Dakbedekking

Kunststof dakbedekking

Wilt u uw kabeldraagsysteem op een plat dak monteren, maar maakt u zich zorgen over de mogelijke beschadiging van uw kunststof dakbedekking? Onze rubberen daksteunen bieden de perfecte oplossing, in combinatie met de beschermmat ter voorkoming van het onttrekken van weekmakers uit de PVC dakbedekking.

De daksteunen kunnen zonder restricties rechtstreeks op bitumen dak worden geplaatst.

Verzekerd van kwaliteit

Kenmerken van onze RUBBEREN DAKSTEUN

  • Universele daksteunen voor onze PVshelters, draadgoten en ladderbanen maar ook voor aircounits en warmtepompen.
  • Deze daksteunen zijn per stuk gemaakt van trillingsdempend rubber, de daksteunen zijn vervaardigd uit geperst gerecycled materiaal en hebben een strut profiel ingeperst. Dit zorgt ervoor dat men met alle maten glijmoeren kan werken in dat c-profiel (strutprofiel).
  • Glijmoeren van M6 t/m M12 zijn toepasbaar.
  • De afmetingen van de daksteunen zijn 250, 400, 500 en 600mm lang, 185 breed en 50mm hoog of 100mm hoog.
  • De dakblokken zijn geschikt voor bitumen en kunststofdaken.
  • Ze worden geleverd inclusief (!) alle benodigde montageschroeven.
  • Belastbaar per daksteun van 250 t/m 350kg
TOT SLOT

TOT SLOT

Kortom, een rubberen daksteun is een essentieel onderdeel van een plat dak en biedt duurzame ondersteuning en bescherming voor de dakbedekking.

onze webshop

Losse producten bijbestellen

Daarnaast kun u na advies en/of assemblage ook losse producten uit onze webshop bijbestellen, bijvoorbeeld:

Hoe kunnen we u helpen bij de installatie van PV-boxen? Neem contact met ons op! 

Etepro levert de FireWrap los, maar ook in de vorm van een Fire Bridge. Deze brug zit over de brandschellende wand.
Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Carlos Bascuas Castro