Trayco kabelgoot in de vorm van een banner

Stopcontactpads

Brandwerende Pads met Dubbelzijdig Klevend Tape

Onze brandwerende pads bieden een brandwerendheid tot 90 minuten en zijn voorzien van dubbelzijdig klevend tape voor een snelle en eenvoudige montage. Ze zijn ideaal voor gebruik in hollewand inbouwdozen bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, en kunnen rug aan rug geplaatst worden.

Deze pads zijn per stuk verkrijgbaar. Voor prijsinformatie kunt u zich registreren op onze webshop of contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Plaats vandaag nog uw bestelling en zorg voor een optimale brandveiligheid in uw project!

introductie

Specialist Brandveiligheid

Etepro is specialist in brandveiligheid. ETEPRO levert niet alleen brandwerende materialen, maar heeft meerdere disciplines verenigd onder één dak.

Meer informatie

stopcontactpads voor brandveiligheid

Waarom Kiezen voor Brandwerende Producten van Etepro

Onze brandwerende producten bieden maximale veiligheid en helpen de verspreiding van vuur te vertragen, waardoor kostbare tijd wordt gewonnen voor evacuatie en brandbestrijding. Ze zijn geschikt voor diverse omgevingen, van kantoorgebouwen en fabrieken tot magazijnen en andere commerciële ruimtes, en voldoen aan de specifieke eisen van zowel utilitaire als industriële toepassingen. 

monteren van kabels door een installateur
Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Herwijnen