Onze unieke werkwijze

Etepro is een specialist in elektrotechnische installaties met een unieke werkwijze. Niet alleen hebben wij een groot assortiment aan onder andere kabeldraagsystemen en spanningsrails, ook bieden we projectmatige installaties aan. Daarbij kunnen we onze producten voor u assembleren en vervolgens monteren. We vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze en over ons productaanbod in de elektrotechniek.

Van levering tot montage

unieke werkwijze: van levering tot projectmatige installaties

Om u zo goed mogelijk te helpen, hebben wij een engineersafdeling en een werkplaats in huis. Zo staan we altijd voor u klaar voor advies over onze producten en kunnen we deze ook voor u in elkaar zetten. Komt u handjes tekort bij uw project? We monteren onze kabeldraagsystemen, spanningsrails, stringboxen en energieverdelers graag voor u! 

Uittekenen van een project met kabeldraagsystemen.
Deskundig advies

1. Tekeningen uittrekken

Op basis van uw tekeningen of plattegronden bekijkt onze engineersafdeling welke producten uit ons assortiment u nodig heeft. U kunt onze engineersafdeling ook een tekening of plattegrond voor u laten maken.

SCherpe calculaties en prijzen

2. Calculatie maken

Onze engineers berekenen bijvoorbeeld voor u hoeveel aftakkasten u nodig heeft, het beschikbare vermogen van een energieaansluiting of welke omvormer geschikt is. Ook kunnen ze u adviseren over energiemanagement. Bijvoorbeeld waar u kwh-meters in uw elektrotechnische installaties kunt plaatsen.

Etepro calculeert uw project op gebied van busbar,kabeldraagsystemen en meer!
monteren van schakelaars door de elektrotechnische groothandel etepro
Bespaar tijd met assemblage

3. Assembleren van onze producten

Als u weet welke producten het project nodig heeft, kunnen we deze indien nodig ook voor u assembleren. Denk daarbij aan het maken van halffabricaten, het in elkaar zetten van stringboxen en het maken van drukknopkasten met kabels.

Snelle levering en vakkundige montage

4. Levering en installatie

 Tot slot leveren wij de producten op uw locatie. Daarbij kunnen we onze kabeldraagsystemen, spanningsrails, schakelkasten en stringboxen ook voor u installeren. Het komt regelmatig voor dat we meerdere elektrotechnische producten tegelijk installeren. Bijvoorbeeld kabeldraagsystemen met busbars of energieverdelers bij laadpalen. 

Waar kunnen wij u als elektro groothandel plus mee helpen? Bespreek het met een specialist!

Trayco monteert de kabeldraagsystemen
Trayco ladderbaan + Trayco Kabelgoot + Trayco draadgoot
Breed assortiment

Assortiment elektrotechnische producten

Wij bieden een breed assortiment aan diverse elektrotechnische producten waaronder kabeldraagsystemen, producten voor zonnestroominstallatie maar ook innovatieve producten zoals Smappee Infinity en Fire Wrap om kabels te beschermen. Deze producten kunt u wanneer u klant bij ons bent nabestellen in onze webshop. In onze webshop houden wij een actieve voorraad bij. Hierdoor weet u altijd in een oogopslag of de door u bestelde producten snel geleverd kunnen worden of niet. 

Assortiment tegen scherpe prijzen

Kenmerken van ons assortiment 

  • Bij ons vindt u verschillende alternatieve merken, zoals DTM, Telegron, Sontheimer, Gacia, Uriarte en Eti. Deze merken importeren we uit het buitenland, waardoor we deze kunnen leveren voor een scherpe prijs. Uiteraard voldoen al onze alternatieve merken aan de IEC- en EN-normen.
  • Naast alternatieve merken kunt u eventueel ook kiezen voor A-merken, zoals ABB, Eaton, Schneider, Smappee en Trayco.
  • We bieden u montagegemak, onder andere door ons klikbare kabeldraagsysteem. 


Interesse in onze producten voor uw volgende project? Neem dan via het formulier contact met ons op!

afbeeldingen met allerlei merken die geleverd worden door Etepro.
Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Dijk