Montage van Dudok Maasvlakte trayco kabelgoot

Alles voor de elektrotechnische installateur

Etepro is voor de elektrotechnisch installateur hét adres voor zowel inkoop, als advies en hulp bij assemblage en montage. Wij bieden u een zeer breed scala aan producten voor uw branche. Op het gebied van kabeldraagsystemen hebben we kabelgoten, ladderbanen, montagesystemen en vloerdozen op voorraad. Ook installatiekabel, montagesnoer, datakabel en kabelbescherming kunnen wij rechtstreeks als onderdeel of (gedeeltelijk) gemonteerd leveren. Dit geldt ook voor installatiemateriaal, aardlekschakelaars, kabelschoenen en brandwerende materialen. 

elektrotechniek

Elektrotechnische onderdelen voor perfecte prijs en kwaliteit

Etepro levert direct vanuit haar webshop, waarmee de levering in de meeste gevallen binnen één, à twee werkdagen gegarandeerd is. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding zeer gunstig omdat wij direct inkopen bij de fabrikant. Omdat Etepro veel van haar producten uit het buitenland importeert, kunnen wij kwalitatieve alternatieve merken voor een scherpe prijs leveren. 

Trayco kabeldraagsystemen in praktijk
Trayco monteert de kabeldraagsystemen
unieke werkwijze

Van levering tot installatie

Het grote voordeel van Etepro ten opzichte van andere aanbieders is de mogelijkheid om haar producten ook in house, in de eigen werkplaats, te assembleren en/of op locatie te monteren. Doordat Etepro deze engineeringsafdeling heeft bieden zij net dat stukje extra service dat u aanzienlijk veel tijd en geld kan besparen.  
Wij bieden desgewenst de assemblage van: 

Etepro monteert ook regelmatig meerdere producten in één project.  Zoals kabeldraag- en busbarsystemen. Maar ook laadpalen op een laadplein of in een parkeergarage kunnen door ons gemonteerd en van kabels, busbars en energieverdelers voorzien worden. U hoeft bij Etepro altijd maar met één persoon te schakelen, wat u een enorme tijdwinst oplevert.

stel je vragen aan onze specialist

innovatieve producten

Besparen van tijd én geld

Passie voor de elektrotechniek is wat ons drijft, maar we vinden het net zo belangrijk om u te voorzien van professioneel advies op maat, minder installatietijd, gemak en kostenbesparing.  Daarnaast hechten wij net als u, veel waarde aan reductie van montagetijd. Hierom besteden we aandacht aan technieken die voor montagesnelheid zorgen. U vindt deze onder andere in het assortiment van de Trayco Push. Met dit clipbare kabeldraagsysteem kunnen we vier keer sneller monteren dan met een systeem bestaand uit moeren en bouten!

Drie lagen kabelgoot boven elkaar in bedrijfspand

Extra service en advies

We bieden u een compleet traject aan: van engineering tot assembleren, van leveren tot monteren. Dat levert u installatietijd,– gemak en financieel voordeel op. Bovendien kunnen onze engineers tekeningen voor u uittrekken waardoor uw projectleiders niet zelf niet hoeven uit te rekenen hoeveel (k)m busbar of kabeldraagsystemen er nodig is. Daarnaast kan er van te voren ook al een deel van bijvoorbeeld een busbar of stringbox geassembleerd worden. Tot slot biedt Etepro desgewenst eigen monteurs aan wanneer u een extra strakke deadline heeft en nog wel een extra handje kunt gebruiken. Dàt maakt Etepro: de groothandel met een plus!

 contact met een elektrotechnisch specialist

meer dan een leverancier

Een geslaagd project begint bij Etepro

Heeft u een elektrotechnisch project waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken? Neem dan gerust contact op met onze adviseur Ferry van Herwijnen. Hij denkt graag met u mee en voorziet u van passend advies op afspraak en/of ter plaatse.  

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Herwijnen