Specialist voor industriële elektrotechniek

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel voor installatiebedrijven in de industriële elektrotechniek? Etepro is uw partner waarbij u niet alleen elektromateriaal kunt kopen zoals energieverdelers, draad- en kabelgoten, schakelkasten en laadpalen, maar die u ook kan voorzien van advies. En zelfs de installatie voor u kan overnemen. We vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen als uw partner in de industriële elektrotechniek. 

Elektrotechnische installateur en PV

Wie kan bij Etepro terecht

Of u nu als elektrotechnische installateur werkt of als solarteur bij een PV-installatiebedrijf: u kunt bij ons terecht voor uiteenlopende producten. Bijvoorbeeld: 

 

 

Engineersafdeling

Vragen en advies over elektromateriaal kopen

Voordat u ons elektromateriaal koopt, wilt u natuurlijk weten wat u precies nodig heeft. Of hoeveel kabelladders en draadgoten u bijvoorbeeld nodig heeft. Om u op weg te helpen, hebben wij een engineersafdeling in huis. Onze engineers helpen u graag met berekeningen en uw vragen. Denk aan: 

  • Berekeningen van het beschikbaar vermogen van een energieaansluiting;
  • Advies over hoe u de stroom door een pand kunt verdelen;
  • Het ontwerpen van stringboxen en schakelkasten;
  • Het maken van plattegronden voor bijvoorbeeld railkokersystemen.  
Halffabricaten

Elektromateriaal assembleren

Naast dat u bij ons elektromateriaal kunt kopen kunt u als partner in de industriële elektrotechniek ook bij ons terecht voor het assembleren van bij ons gekocht elektromateriaal. Dat houdt in dat we bijvoorbeeld halffabricaten voor u maken, zoals railkokersystemen met aftakkasten. Of omvormrekken voor PV-installateurs. 

Trayco monteert de kabeldraagsystemen
Volledige service

Installatie van onze elektrotechnische producten

Omdat we u zoveel mogelijk tijd en geld willen besparen, kunt u bij ons ook terecht voor het installeren van het elektromateriaal dat u bij ons heeft gekocht. Zo hoeft u maar één partner in te schakelen! 

Waarom Etepro als uw Groothandel voor industriële elektrotechniek

Naast het volledige traject van advies tot installatie dat we voor u verzorgen, zijn er nog meer redenen waarom wij als uw ideale partner in de industriële elektrotechniek zijn: 

  • Een breed aanbod waarbij we naast A-merken ook alternatieve merken bieden, zoals DTM en Telegron. Deze merken leveren u een kostenbesparing op zonder dat de kwaliteit verloren gaat.
  • U vindt bij ons producten die voor een snelle montagetijd zorgen, zoals onze klikbare kabeldraagsystemen.
  • Wat uw vraag ook is, we denken altijd met u mee over een gepaste oplossing.  
  • U kunt als u klant bij ons bent al uw elektromateriaal kopen in onze webshop. 

Wat is uw elektrotechnisch project? We helpen u graag verder!

Bespreek uw project met ons  

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Herwijnen