Mini PV Shelter

Als u omvormers voor uw PV-installatie plaatst, is brandveiligheid natuurlijk enorm belangrijk. Een Mini PV-shelter zorgt ervoor dat het DC-spanning circuit buiten wordt gehouden. Deze Mini PV-Shelter heeft andere afmetingen dan de originele PV Shelter. De kleine shelter is geschikt voor de kleinere installaties voor bedrijven en particulieren. Als je volgens de richtlijnen van scope 12 en NEN-1010 een installatie plaatst hebben wij de perfecte oplossing. De Mini PV Shelter van Trayco is ideaal voor alle weersomstandigheden. We vertellen u graag meer over de voordelen van onze Mini PV-shelter en waar u deze voor kunt inzetten.

Doeleinden shelter

Waarvoor kunt u onze MINI PV shelter inzetten?

Met een Mini PV Shelter zorgt u dus voor de brandveiligheid van uw PV-installatie. Zoals de naam al aangeeft, wordt de shelter op het dak geplaatst. Naast het buitenhouden van het DC-spanning circuit zorgt de PV shelter er ook voor dat eventuele geluidstrillingen worden geabsorbeerd. Op die manier wordt de dakconstructie beschermd van uw PV installatie. Doordat de Mini PV Shelter een dak heeft, hangt u uw omvormers overdekt op. Daarnaast zijn onze shelters ook geschikt om schakelkasten en energieverdelers aan te monteren.

BEKIJK DE MINI PV SHELTER VOLLEDIG

MINI shelter bouwpakket

Geleverd in bouwpakket

Onze Mini PV Shelter wordt geleverd in een bouwpakket. Het bouwpakket bestaat uit de volgende producten:

  • Basis frame
  • PV shelter dak
  • PV shelter eindstuk dak

De daken van de Mini PV Shelter zijn ook los te verkrijgen. 

Bekijk de specificaties van de MINI PV SHELTER

Vragen over levering? Bespreek ze met onze PV specialist

Optimale oppervlaktebescherming 

Voordelen MINI PV-shelter Etepro

Als u een Mini PV Shelter aanschaft, wilt u natuurlijk een product dat lang meegaat. Met onze Mini PV shelters kunt u daar op rekenen! Zo zijn de eigenschappen van onze solar shelter onder andere:

  • Vervaardigd uit Ultra Galva staal corrosieklasse 8, wat optimale oppervlaktebescherming geeft tegen allerlei weersomstandigheden, zoals regen.
  • Standaard met dak geleverd tegen zon en regen;
  • Voorzien van ballastbak. Zo kunt u er stoeptegels van 300x300mm inleggen om de Mini PV Shelter te verstevigen tegen wind en omvallen.
  • Modulair, u kunt de shelter ook gebruiken als back 2 back. Hierbij worden omvormers rug aan rug gemonteerd, zoals wordt vertoond in de afbeelding.
  • Geschikt voor alle soorten omvormers. 
Trayco monteert de kabeldraagsystemen
Volledige ontzorging

Advies en montage

Onze PV Shelters zijn goed te combineren met onze draadgoten en kabelladders. Wilt u producten bij ons kopen, dan geven we u vooraf graag advies over wat u precies nodig heeft. Ook kunnen we onze producten voor u monteren.

bespreek de mogelijkheden met onze specialist

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Herwijnen