PV Solar Shelter 50cm uit elkaar

Vanwege de huidige tekorten in omvormers, zoals die van Huawei, is er momenteel een groeiende vraag naar nieuwe opstellingen voor SolarShelters. De Sungrow omvormer ventileert naar de achterzijde en vereist een afstand van 50 cm tussen de omvormer en andere objecten om de koeling te optimaliseren.

Als u omvormers voor uw PV-installatie plaatst, is brandveiligheid natuurlijk enorm belangrijk. Een PV-shelter 50cm uit elkaar zorgt ervoor dat het DC-spanning circuit buiten wordt gehouden. Dit is noodzakelijk om te voldoen aan de scope 12 eisen en de NEN1010-normering. De PV-shelter 50cm uit elkaar van Trayco is ideaal voor alle weersomstandigheden. We vertellen u graag meer over de voordelen van onze PV-shelter en waar u deze voor kunt inzetten.

Doeleinden shelter

Waarvoor kunt u onze pv solar shelter inzetten?

Met een PV-shelter 50cm uit elkaar zorgt u dus voor de brandveiligheid van uw PV-installatie. Zoals de naam al aangeeft, wordt de shelter op het dak geplaatst. Naast het buitenhouden van het DC-spanning circuit zorgt de PV shelter er ook voor dat eventuele geluidstrillingen worden geabsorbeerd. Op die manier wordt de dakconstructie beschermd van uw PV-installatie. Doordat de solar shelter een dak heeft, hangt u uw omvormers overdekt op. Daarnaast zijn onze shelters ook geschikt om schakelkasten en energieverdelers aan te monteren.

LeeS MEER OVER PV-SHELTER 50cm uit elkaar

solar shelter bouwpakket

Geleverd in bouwpakket

Onze PV shelter (50cm uit elkaar) wordt geleverd in een bouwpakket. Het bouwpakket bestaat uit de volgende producten:

  • Basis frame
  • PV shelter dak
  • PV shelter eindstuk dak

De daken van de solar shelter zijn ook los te verkrijgen. 

Vragen over levering? Bespreek ze met onze PV specialist

Optimale oppervlaktebescherming 

Voordelen PV-shelter (50cm uit elkaar) TRAYCO

Als u een PV-shelter aanschaft, wilt u natuurlijk een product dat lang meegaat. Met onze PV-shelters kunt u daar op rekenen! Zo zijn de eigenschappen van onze solar shelter onder andere:

  • Vervaardigd uit Ultra Galva staal corrosieklasse 8, wat optimale oppervlaktebescherming geeft tegen allerlei weersomstandigheden, zoals regen.
  • Standaard met dak geleverd tegen zon en regen;
  • Voorzien van ballastbak. Zo kunt u er stoeptegels van 300x300mm inleggen om de PV shelter te verstevigen tegen wind en omvallen.
  • Modulair, u kunt de shelter ook gebruiken als back 2 back. Hierbij worden omvormers rug aan rug gemonteerd, zoals wordt vertoond in de afbeelding.
  • Geschikt voor alle soorten omvormers. 
Trayco monteert de kabeldraagsystemen
Volledige ontzorging

Advies en montage

Onze PV shelters zijn goed te combineren met onze draadgoten en kabelladders. Wilt u producten bij ons kopen, dan geven we u vooraf graag advies over wat u precies nodig heeft. Ook kunnen we onze producten voor u monteren.

bespreek de mogelijkheden met onze specialist

Voor elk project

Ik wil mijn project met een expert bespreken

Vul het formulier hieronder in. Dan bellen we u binnen een dag terug om een afspraak met u in te plannen; uiteraard vrijblijvend. Eén van onze experts komt dan bij u langs om uw project met u door te nemen.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

PERSOONLIJK CONTACT

Tel: +31 (0)78 - 681 1510
E-mail: info@etepro.nl

Specialist

  • Ferry van Herwijnen